TulayGeriDon ZeydsMom amiiiinnnn. Baba olacak birde. Ben izlerken ürperdim. Anası nerede acaba o bebeğin
rainayaz TulayGeriDon az önce izledim mahvoldum saçlarından tutup yere vuruyor resmen çocuğu Allah belasını versin
TulayGeriDon mmomyskaan insanlar çok kötü çok. Insan kendi canına kendi evladına nasıl yapabilir böyle birseyi
beyzzsenturkk_ TulayGeriDon şimdi gördüm allahım bunları yaşarken yaksın allah belalarını versin daha bebek yahu bebek nasıl savuruyor çocuğu oe videoyu çekeni de yapanı da canlı canlı doğramak istedim hapis bunlara ödül gibi gelir allah belasını versin tes zamanda şerefsiz kçpek ya
TulayGeriDon beyzzsenturkk_ arkada biri yatıyor. İçimden inşallah engellidir o yüzden yatiyordur dedim. Yoksa bu yapılanlara göz yummasi çok daha acı
TulayGeriDon Huma_kus34 gebertsinler. Aynı şekilde işkence yapa yapa gebertsinler. O insan müsveddesi de aynı böyle çığlık atsın bağırsın ağlasın. Biri dönüp bakmasın
alparslanaybars Sen söyleyince youtubdan girdim baktım. Allahım yüreğim sıkıştı. Allah kahru perişan etsin onu. Bide yanında birileri de var kim onlar acaba yada anne nerde yada videoya çeken kim ? Offff nasıl bişeydi öyle ya.. kim bilir neler çekti o adamın elinden şimdiye kadar
TulayGeriDon alparslanaybars anne nerede bilmiyorum. Böyle birseye kim göz yumup video çekiyor bilmiyorum. Delil için cekiyorlarsa bebeğe birsey olsaydı o delili ne yapacaklar. İş işten geçmeden neden müdahale edilmiyor. Arkada yatan kişi inşallah engellidir bu yüzden engel olmuyordur
fgnkrts TulayGeriDon çok şey yazıp yazıp sildim böyle insanların soyu kurusun yok olsunlar geberip gitsinler Rabbim bütün çocukları korusun o çocukta oluşan travmayı yetişkin bi insan kaldıramazken o çocuk napıcak 😔
ataselbar Allahım kanım dondu 2 video gördüm senin dediğin hangisi bilmiyorum ama 2si de birbirinden beter Allahım diğer tarafta o 2sini de böyle evire çevire yaksın
yesimmmmmmm TulayGeriDon tam unutmuştum bu post beni yine darladı çok kötü etkilendim Allah’ın işine karışır gibi oluyorum belki ama böyle kansız canilere rabbim niye evlat nasip ediyo onca güzel temiz insan evlat diye yanıp tutuşurken anlamıyorum kahroluyorum
papatyakokulum_ TulayGeriDon o o. çocuğunu seyınden tutup sallandırmak lazım nefesım kesıldı şerefs*z. arkada yatan kadın öküz gıbı bakıyo lan pıslıkler bebek ya bebek ne yapmıs olabılır. içerde öldürürl@r inşallah onu
TulayGeriDon papatyakokulum_ inşallah yatalaktır. Engellidir. Bu yüzden engel olamiyordur. Artık böyle dualar eder olduk. İçeri de de aynı şekilde evire çevire işkence ederek gebertsinler. Bir kişi dönüp bakmasın inşallah
Grimor88 Siz yazınca girip baktım bakmaz olaydım o. evladı ya kalbim nasıl attı izlerken. Çocuğun durumu iyiymiş devlet korumasına alınmış ama çocuk her şeyden korkuyomuş şu an oyuncakla falan ilgilendirmeye çalışıyolarmış. O piç babasıda tutuklanmış kansız. Adamda suriyeliymiş. Şaşırmadık
2uykusuzprensannesi TulayGeriDon Tutuklamişlar😏 içim hiç soğumadı desem, Yani görmez olaydım allahim inşallah bebe iyidir ,orda olmak isterdim o gavata dayak nasıl atılır gösterirdim mahlukat aklıma geldikçe saydırıyorum
TulayGeriDon 2uykusuzprensannesi benim içim de zerre soğumadı. İçeride aynı şekilde evire çevire bir kişi dönüp bakmadan işkence ederek gebertildi çok acılar çekti haberini almadan soğumaz. Yine sogumayacak ama bi nebze de olsa rahat ederiz
rana0234 Arkada uzanan biri var ,o kim onu çözemedim,yemin ederim göz yaşlarıma hakim olamadım,kendi çocuğuma sımsıkı sarıldım 🤦🏻♀️😭
TulayGeriDon rana0234 engellidir inşallah o yüzden engel olmamıştır diye dua ediyorum. Benimde kızım tam bunun üzerine ağlayarak uyandı. Sımsıkı sarıldım. Allah hiçbir çocuğa acı vermesin
1kizannesi__ TulayGeriDon Ay aman allahım bu ne merakımdan baktım bakmaz olsaydım yüreğim parçalandı ya bu nasıl baba böyle bide cekıyorlar kahroldum kalbim ağlıyor nasıl olur ya 😭 umarım cezası hafıf olmaz.