mutcali gizematadeniz ay bu benim en büyük korkum 😅 mama kabının yerini değiştirmeyi düşünüyorum 🤦🏼♀️
mutcali minikmucizem0402 ben erken yürümüşümde eşim baya geç yürümüş merakla bekliyorum bizde erken yürür müyüz diye 🥹
mutcali kocamer yaaa oyun halısı çok istiyorum bende üstünde rahat hareket etsin diye ama kedim mahveder diye başka çareler arıyoruz 🤦🏼♀️
kocamer mutcali https://ty.gl/yaf095b3twcmu böyle sayılı matlar da alabilirsiniz en azından daha uygun maliyetli 😊
mutcali Kusura bakmayın hepinize cevap veremedim, veremeyince üzülüyorum ama bebiş bugün tam formunda mübarek çok bakamıyorum o yüzden. Fırsat buldukça hepsini okuyorum güzel anneler 💓💐
rukenlina mutcali 7 aylık olmasına 1 gün kala sürünmeye başladı 10 aylık olmasına 1 gün kala ise emeklemeye başladı tam 3 ay süründü
myavocado mutcali bebeğim 7 ay 11 günlük, 6 aydan beri sürünerek geri geri tüm evi gezebiliyor 😂 yaklaşık 20 gündür dört ayak üstü poziyona gelip, kendini ileri geri sallıyor ama henüz ileri emekleme yapamıyor 🤷🏼♀️
elisimo Bazı bebekler emeklemiyormuş 😂 benimkide bunlara dahildi 11. Ayda destekli yürümeye başladı 😂
mutcali elisimo evet bende duydum bazıları direkt yürüyormuş. Bel fıtığım ve ben buna hazır değiliz 🙀
berenfahriye mutcali Benim kızım 8 ay 14 günlük yüzüstü yatmaktan nefret ediyor. Yattığında da balık gibi çırpınıyor 😁 Hiç emeklemeyecek gibi bazen köprü kurmaya çalışıyor ama olmuyor 😄 Çok tembel bir kızım var daha dişi bile yok 😄Ama koltuk altlarından tutunca adım atmaya başladı belki emeklemeden yürür 🤷♀️
310524 mutcali 6 aylıkken emekledi erken de dönmüştü kızım karşısına tv kumandası koyun çok çabuk emekler 😀kızım bu sayede emekledi
mutcali 310524 geçen gün önünde telefonum duruyordu baktım ona doğru sürünmeye çalışıyor.. Gizli gizli sevgilisini arayacak sanki paşam 🤦🏼♀️
zeydor18 7 aylıkken emekledi şuan 9 ay 26 günlük koltuk kenarlarında rahatca tutunup kalkıp ilerliyo darısı yürümeye ☺️
buso_lina mutcali bebekten bebeğe değişiyor. Emekleme normalde sıralamada yok olmasada olur. Benim ilk kızım ilk yürüdü sonra emekledi. 2. Kızım 7 aylıkken kendini kaldırıyordu ama gidemiyordu. Kendim gösterdim el ayaklarını hareket ettirdim şimdi 8 ay 11 günlük kendi emekliyor bir şekilde .😂 kediminde artısı var. olduğu yerde ağlayan kızım kedimizi görünce bir hızla emekleyip gidiyor. 😂
funda94 mutcali bizde 8 ay 10 günlüğüz Elleri ve dizleri üstünde duruyor popoyu kaldırıyor ama ilerleme yok 😅 tembeliz sanırım Bu ay olur diye düşünüyorum herkese sağlıklı huzurlu günler 🫶🏻