farelikoyunkavalcisi aaafnk emekleme bir gelişim basamağı değilmiş takmayın ha işler kolaylaşıyor ama bir sorun değilmiş ki bence emeklemeyen bebekler daha hızlı yürüyor 💐
Ozgur_mom mutcali 9 ay 22 günlükken emekledi 2 gün önce daha çok yeni 🥰🥰dikkatini çekecek oyuncaklar koyduk etrafına bir tane ışıklı araba almıştı amcası 2 hafta önce onun peşinde gide gide emekledi 🤣
hndathn mutcali hiçbirşey öğretmedim sınyal falan işte köprü kuruyorlardı oncesınde sonra süründüler sonra emekledıler hep kendileri birşeylere ulaşmak isterken çabaladılar iç güdüsel olarak hazır olduklarında yaptılar oğlum 5 kızım 7 aylıkken emekledi
rroselightt mutcali 7.5 aylıkken sürünmeye başladı, tam 8 aylıkken emeklemeye başladı, keşke daha geç emekleseydi 😅
Deletedmom_215 mutcali 5.5 aylıkken sürünerek gidiyordu 6 aylıkken normal şekilde emeklemeye başladı 🌸
gizematadeniz mutcali benimki de ata. 5.5 aydan beri sürünüyor. Artik sürünerek o kadar hizli gidiyo ki. 7 aylık henüz emekleme yok 😂
zgnat mutcali sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı kaygıları bende yaşadım halada yaşamaya devam ediyorum bizimkisi de kucak bağımlısı teyzesi ben alıştırdım pişman da değilim o yüzden bazı şeyleri geç yapıyo 🥰
minikmucizem0402 mutcali 6 aylıkken emekledi 😄 yüz üstü pozisyonda poposunu ileri geri yapıyordu hareket etmek istiyordu öyle sinyal verdi sonra bi baktım salonda konsolun önüne kadar kendi kendine gelmiş 11 aylıkken de yürüdü 😇
mutcali minikmucizem0402 ben erken yürümüşümde eşim baya geç yürümüş merakla bekliyorum bizde erken yürür müyüz diye 🥹
kocamer mutcali hiç emeklemedi iki kolu dik tek ayağı ile iterek gidiyordu çok komik bir emekleme idi 😀 Emzirme yastığına yüz üstü yatırıp iki ayağını elim ile itiriyordum altına oyun halısını açınca kendini itiyor gibi oldu bunun çok etkisi oldu 🫠
mutcali kocamer yaaa oyun halısı çok istiyorum bende üstünde rahat hareket etsin diye ama kedim mahveder diye başka çareler arıyoruz 🤦🏼♀️
gizematadeniz mutcali ahahha aynen oyle gidiyo evde minicik bisey ordan oraya. Özellikle kedinin mama kabina ısık hizindan hizli gidiyo 😂😂
mutcali gizematadeniz ay bu benim en büyük korkum 😅 mama kabının yerini değiştirmeyi düşünüyorum 🤦🏼♀️
lotus83 gizematadeniz bizde de kedi var kızım emeklemeye başlayınca mama kabı ve kedi tuvaleti için yer arayışına gideceğiz artık gidip ağzına atıyorlar mamayı daha kötüsü kedinin kumunu 🫣