rukenlina mutcali 7 aylık olmasına 1 gün kala sürünmeye başladı 10 aylık olmasına 1 gün kala ise emeklemeye başladı tam 3 ay süründü
myavocado mutcali bebeğim 7 ay 11 günlük, 6 aydan beri sürünerek geri geri tüm evi gezebiliyor 😂 yaklaşık 20 gündür dört ayak üstü poziyona gelip, kendini ileri geri sallıyor ama henüz ileri emekleme yapamıyor 🤷🏼♀️
elisimo Bazı bebekler emeklemiyormuş 😂 benimkide bunlara dahildi 11. Ayda destekli yürümeye başladı 😂
mutcali elisimo evet bende duydum bazıları direkt yürüyormuş. Bel fıtığım ve ben buna hazır değiliz 🙀
berenfahriye mutcali Benim kızım 8 ay 14 günlük yüzüstü yatmaktan nefret ediyor. Yattığında da balık gibi çırpınıyor 😁 Hiç emeklemeyecek gibi bazen köprü kurmaya çalışıyor ama olmuyor 😄 Çok tembel bir kızım var daha dişi bile yok 😄Ama koltuk altlarından tutunca adım atmaya başladı belki emeklemeden yürür 🤷♀️
310524 mutcali 6 aylıkken emekledi erken de dönmüştü kızım karşısına tv kumandası koyun çok çabuk emekler 😀kızım bu sayede emekledi
mutcali 310524 geçen gün önünde telefonum duruyordu baktım ona doğru sürünmeye çalışıyor.. Gizli gizli sevgilisini arayacak sanki paşam 🤦🏼♀️
zeydor18 7 aylıkken emekledi şuan 9 ay 26 günlük koltuk kenarlarında rahatca tutunup kalkıp ilerliyo darısı yürümeye ☺️
buso_lina mutcali bebekten bebeğe değişiyor. Emekleme normalde sıralamada yok olmasada olur. Benim ilk kızım ilk yürüdü sonra emekledi. 2. Kızım 7 aylıkken kendini kaldırıyordu ama gidemiyordu. Kendim gösterdim el ayaklarını hareket ettirdim şimdi 8 ay 11 günlük kendi emekliyor bir şekilde .😂 kediminde artısı var. olduğu yerde ağlayan kızım kedimizi görünce bir hızla emekleyip gidiyor. 😂
funda94 mutcali bizde 8 ay 10 günlüğüz Elleri ve dizleri üstünde duruyor popoyu kaldırıyor ama ilerleme yok 😅 tembeliz sanırım Bu ay olur diye düşünüyorum herkese sağlıklı huzurlu günler 🫶🏻
Zera mutcali 7,5 aylikken basladi, bolca yere birakin onune biraz uzagina dikkat cekici bir seyler koyun cabaladikca emekler.
Jasmin34 mutcali 8,5 aylıkken emekledi hiç bi çabam olmadı açıkçası mesela biz hiç tummy time yapmadık nefret ediyordu herşey vakti geldiğinde oluyor inanın hiç dert etmeyin😇
gokceege mutcali 7,5 aylıkken emekledi . Sürekli emekleme pozisyonuna geçiyordu ama yapamıyordu bende karnından tutup destek vererek yaptırmaya çalışıyordum bir süre sonra yaptı 😇
cennetkusum16 mutcali 9 aylıkken. 15 gün boyunca emekleme pozisyonuna getirdim oyun şeklinde birazda egzersiz oldu sonra kendi kendine emekledi
silahincer mutcali benimki şu an 8 ay 8 günlük koltuklardan tutunup yürüyor ve emeklemesi ışık hızı gibi 2 dakika arkamı dönemiyorum 😅😅