gizematadeniz mutcali ahahha aynen oyle gidiyo evde minicik bisey ordan oraya. Özellikle kedinin mama kabina ısık hizindan hizli gidiyo 😂😂
mutcali gizematadeniz ay bu benim en büyük korkum 😅 mama kabının yerini değiştirmeyi düşünüyorum 🤦🏼♀️
lotus83 gizematadeniz bizde de kedi var kızım emeklemeye başlayınca mama kabı ve kedi tuvaleti için yer arayışına gideceğiz artık gidip ağzına atıyorlar mamayı daha kötüsü kedinin kumunu 🫣
eliffsseymen mutcali 6 aylık komando sürünürüşüne başladı 9 aylık olduğunda emekleme pozisyonu aldı ama emeklemedi öğretmeye çalıştım önüne bir şeyler koyarak vs ama tam olarak emeklemesi 10. Ayında oldu. O 1 ay sadece bir iki ilerledi baktı gidemiyor sonra kolayına geldiği için süründü. Hiç emeklemeyecek sandım 😄
mutcali minikmucizem0402 ben erken yürümüşümde eşim baya geç yürümüş merakla bekliyorum bizde erken yürür müyüz diye 🥹
mutcali kocamer yaaa oyun halısı çok istiyorum bende üstünde rahat hareket etsin diye ama kedim mahveder diye başka çareler arıyoruz 🤦🏼♀️
kocamer mutcali https://ty.gl/yaf095b3twcmu böyle sayılı matlar da alabilirsiniz en azından daha uygun maliyetli 😊
mutcali Kusura bakmayın hepinize cevap veremedim, veremeyince üzülüyorum ama bebiş bugün tam formunda mübarek çok bakamıyorum o yüzden. Fırsat buldukça hepsini okuyorum güzel anneler 💓💐
rukenlina mutcali 7 aylık olmasına 1 gün kala sürünmeye başladı 10 aylık olmasına 1 gün kala ise emeklemeye başladı tam 3 ay süründü
myavocado mutcali bebeğim 7 ay 11 günlük, 6 aydan beri sürünerek geri geri tüm evi gezebiliyor 😂 yaklaşık 20 gündür dört ayak üstü poziyona gelip, kendini ileri geri sallıyor ama henüz ileri emekleme yapamıyor 🤷🏼♀️
elisimo Bazı bebekler emeklemiyormuş 😂 benimkide bunlara dahildi 11. Ayda destekli yürümeye başladı 😂
mutcali elisimo evet bende duydum bazıları direkt yürüyormuş. Bel fıtığım ve ben buna hazır değiliz 🙀