Elfelf475 Ladyinfrance etli nohut Bulgur pilavı Yeşil Salata Yeşil mercimekli çorba Pancar salatası Zeytinyağlı enginar Kuru patlıcan dolması Bizim menüyü dünkü misafir belirledi artanları yiyeceğiz 😅
Hazom Ladyinfrance bugün eşim kurumun iftarına katılacak. Oğlumla ben erişteli mercimekli çorba ve MAKARNA yicez 😂😂
kubramomm- Ladyinfrance Tutmaç corbasi Saç kavurma Pilav İçli kofte Gulik kavurması Salata Kadayıflı muhallebi
twobabymom_ Ladyinfrance çocuklar için elbette yap anneleri de burda yapmadım de nasıl olsa her halükarda linç geliyor 😀 ya da hiç yapma kiz kocan ilgilensin birazda yemekle 😀
farelikoyunkavalcisi Ladyinfrance bende bir de niyeyse ramazanda tatlılarım olmuyor hep bir sorun çıkıyor bende pes ettim😅
Merhaba05 Ladyinfrance tepsi kebabı Şehriyeli bulgur pilavı Kaşık tatlısı yaptım. Bi çorba kaldı onuda iftara yakın yaparım. Belki bide cacık ya da salata yaparım.
farelikoyunkavalcisi Ladyinfrance hiç bilmiyorum ya un kokuyor ya şerbeti olmuyor var bir sıkıntısı 🫠
lidokain Ladyinfrance olabilir ya sevende var sevmeyende ama o yorum şaşırttı iftarda da makarna diye ondan tuhafıma gitti