Ladyinfrance papatyagibi haha her an her şey olabilir burdaki insanlar değişik neyi linç edeceklerini şaşırmış durumdalar zor yemek yapınca yine linç ediyorlar kolay yemek yapınca yine linç ediyorlar bıktımmm🧐😝
Ladyinfrance lidokain haha kız ben sevmem zaten ama çocuklar ve eşim çok seviyor napıyım haftada bir kere pişiriyorum yiyorlar
lidokain Ladyinfrance olabilir ya sevende var sevmeyende ama o yorum şaşırttı iftarda da makarna diye ondan tuhafıma gitti
Elfelf475 Ladyinfrance etli nohut Bulgur pilavı Yeşil Salata Yeşil mercimekli çorba Pancar salatası Zeytinyağlı enginar Kuru patlıcan dolması Bizim menüyü dünkü misafir belirledi artanları yiyeceğiz 😅
Hazom Ladyinfrance bugün eşim kurumun iftarına katılacak. Oğlumla ben erişteli mercimekli çorba ve MAKARNA yicez 😂😂
kubramomm- Ladyinfrance Tutmaç corbasi Saç kavurma Pilav İçli kofte Gulik kavurması Salata Kadayıflı muhallebi
twobabymom_ Ladyinfrance çocuklar için elbette yap anneleri de burda yapmadım de nasıl olsa her halükarda linç geliyor 😀 ya da hiç yapma kiz kocan ilgilensin birazda yemekle 😀