Ladyinfrance Neler var iftara neler yapacaksınız Ben düşünüyorum belki Makarna İçli köfte Salata belki çorba 😂 Tatlı yok bugün
Bayancorek Ladyinfrance bugün dışarıda yiyeceğim ama dünki menüm şöyleydi belki fikir olur ; Brokoli çorbası Beyti kebabı Bulgur pilavı Salata Kadayıf tatlısı
gizememre Ladyinfrance yayla çorbası Pilav Et sote Salata Hoşaf Tatlı olarak da waffle yapıcam 🥰 içli köfte miiii şimdiden elinize sağlık
kelebegiminannesiyim Ladyinfrance Fırında izmir köftesi - patates, soğan, domates, biber de koydum. Baharatlı patates (patatesi fazla soymuşum) Makarna salatası Mercimek çorbası Muffin Tuzlu kurabiye Damla çikolatalı kurabiye Çatlayan kurabiye
elayf04 Ladyinfrance makarna sevdanızı anlamıyorum iftarda bile yemeğin yanına makarna yapıyorsunuz 🤣🤣🤣🤣
Ladyinfrance elayf04 ben makarna hiç sevmem eşim ve çocuklar için yapıyorum hem sanane istediğimi pişirim sana niye dert oldu
papatyagibi elayf04 Niye makarna yenmez mi Yemek yani sonucta Bircok cesidide çok pratik gayet kurtarıcı Öyle tarifleri var ki ana yemek bile olur makarna Neyini begendiremedik 😂
50krsvertirreekk Ladyinfrance Çıtır tavuk yapacağım hamburger şeklinde yeriz Patates kızartması Soğan halkası Şu İnstagram da popüler spoonful tatlısı varya bide onu deneyeceğim 😂
melekopn Ladyinfrance Etli kuru fasülye pilav salata turşu yoğurt üzüm hoşafı dünden kalan güllaç var şükür 🥹