twobabymom_ uykusuzanne__ çocuklar için elbette yap anneleri de burda yapmadım de nasıl olsa her halükarda linç geliyor 😀 ya da hiç yapma kiz kocan ilgilensin birazda yemekle 😀
farelikoyunkavalcisi uykusuzanne__ bende bir de niyeyse ramazanda tatlılarım olmuyor hep bir sorun çıkıyor bende pes ettim😅
Merhaba05 uykusuzanne__ tepsi kebabı Şehriyeli bulgur pilavı Kaşık tatlısı yaptım. Bi çorba kaldı onuda iftara yakın yaparım. Belki bide cacık ya da salata yaparım.
farelikoyunkavalcisi uykusuzanne__ hiç bilmiyorum ya un kokuyor ya şerbeti olmuyor var bir sıkıntısı 🫠
lidokain uykusuzanne__ olabilir ya sevende var sevmeyende ama o yorum şaşırttı iftarda da makarna diye ondan tuhafıma gitti
uykusuzanne__ papatyagibi haha yemek postuna yazma yoksa ramazanda makarna mı yenir diye sende linç edilirsin😂
ikicocukannesi205_ uykusuzanne__ domates çorbası Kavurma Bulgur pilavı Salata Tatlı da eşim alsın gelsin iki çocukla anca 😂
cLearQueen uykusuzanne__ adama hazır hamburger koftesi ve hazır hamburger ekmeginden hamburger yapcam. Kendime yemek yok zeytin ekmek yerim. Adam olana cok bile. Tatlı da yok