uykusuzanne__ papatyagibi Cok sükür yine saglıklı besleniyorus Haha bir gülesim geldi🤣🤣🥲afiyet olsun yemekler çok sağlıklı😂😁
uykusuzanne__ papatyagibi haha her an her şey olabilir burdaki insanlar değişik neyi linç edeceklerini şaşırmış durumdalar zor yemek yapınca yine linç ediyorlar kolay yemek yapınca yine linç ediyorlar bıktımmm🧐😝
uykusuzanne__ lidokain haha kız ben sevmem zaten ama çocuklar ve eşim çok seviyor napıyım haftada bir kere pişiriyorum yiyorlar
lidokain uykusuzanne__ olabilir ya sevende var sevmeyende ama o yorum şaşırttı iftarda da makarna diye ondan tuhafıma gitti
Elfelf475 uykusuzanne__ etli nohut Bulgur pilavı Yeşil Salata Yeşil mercimekli çorba Pancar salatası Zeytinyağlı enginar Kuru patlıcan dolması Bizim menüyü dünkü misafir belirledi artanları yiyeceğiz 😅
Hazom uykusuzanne__ bugün eşim kurumun iftarına katılacak. Oğlumla ben erişteli mercimekli çorba ve MAKARNA yicez 😂😂
kubramomm- uykusuzanne__ Tutmaç corbasi Saç kavurma Pilav İçli kofte Gulik kavurması Salata Kadayıflı muhallebi