urasnannesi Benim başından beri sezaryen olacağı belliydi. Doğuştan kalp rahatsızlığım olduğu için kardiyoloji doktorum onay vermedi. Kadın doğum doktorum da normali denemek istersen deneriz olmazsa sezaryene geçiş yaparız fakat normal doğumda kalp krizi geçirme riskin var sen ve eşin onay verirseniz deneriz demişti. Benden önce zaten kesinlikle eşim buna onay vermedi. Her neyse 35 haftalıkken kontrole gittim, doktorumuz bebeğin kanalda ve boynunda kordon olduğunu 1 2 hafta içinde geleceğini söyledi. Nstye gönderdi nst çekildi ebe geldi birşey hissetmiyor musunuz dedi ne hissetmem gerekiyor dedim doğumun başlamış 5 dakika da 100 e vuran sancıların var nasıl hissetmezsin dedi 😂 doktorum ile iletişime geçtiler açılma var mı diye muayene edildi açılma da var 😂 her neyse doktorum hissetmediğin için müdahale etmeyeceğim 37 de doğuma alacağım seni 2 hafta tuvalet harici kalkmak yasak dedi. Alttan muayeneden sonra ben artık sancıları hissetmeye başladım hastaneye gittik yatış yaptı doktorum ciğer geliştirici vs yapıldı sancıları kesmek için serum takıldı. Doktorum 35te de alırım şuan sorun yok boyu kilosu haftasından ileride ama en azındandan anne karnında 37yi görsün dedi. 38 beklesek bayrama denk geliyordu ve doktorum yoktu. O şekilde 37de doğuma girdim, çok ama çok memnun kaldım bu kadar rahat ve konforlu bir doğumum olacağını düşünmemiştim