25 Haziran eşimle evlilik yıldönümümüzdü yemeğe gittik orda hafif hafif ama nefes kesici sancılar girmeye başladı 10 dk da 1 vuruyordu önemsemedim henüz 37 haftalık hamileydim. Gece çok ağrım oldu ağlayarak banyoya koşuyordum geri yatıyordum ama geçmiyordu sabaha kadar koştum yattım derken sabah 7 de dayanamayacak hale geldim ve hastaneye gittik açılmamın 1 cm olduğunu çok abartılı tepkiler verdiğimi sanki canım çok fazla yanıyormuş gibi yaptığımı söylediler ki zaten Allah biliyor ki çok canım yandı . Önce normal odaya alındım ama acıdan ağlıyordum nefes alamıyordum yanımdaki hasta hemşirelere haber verdi doğum haneye alındım. Fakat orada sancılarım daha da arttı ve boğazım yırtılasıya çığlık attım açılmam uzun süre sürdü yavaş oldu ve akşam 17:52 de doğum yaptım fakat doğum anı 2 saat sürdü bebek arada kaldığı için küvete aldılar 1 hafta boyunca küvezde kaldı. Benim de ebem çok kötü bir insan olduğu için iç dikişlerim çok fazlaydı birden çekip aldı ıkınamıyorum dedikçe ıkınacaksın dedi bütün süreçte eşim yanımda durdu kahrımı çekti Allah ondan razı olsun ama kozlar en önemli tavsiyem normal doğuma uygun olup olmadığınızı kontrol ettirin ben uygun olmadığım için bu kadar acı çektim şimdi kızım 9 aylık Allah isteyen herkese nasip etsin rabbim evlatlarımızı korusun iyi ki varlar. Babası telefon aksesuar toptancısı, kızımın ismine marka aldı GNY tech..