urasnannesi 40.hafta geldi çattı ne bir sancı ne bir nişan ne de su falan hiçbir belirti yoktu , öğlen kontrole gittim doktor uyarı verelim gelsin artık dedi , uyarı verdi yarım saat sonra hafif hafif sancılar başladı sancılar artınca hastaneye gittim yatışım yapıldı ,normal doğum oldu ama unutamadığım bir kaç an oldu birincisi o sancı anında sırt üstü yatakta göbeğinde nst ile sancıları çekiyorsun bu beni çok yormustu normalde bile sırt üstü uzanamiyorsun o an o kadar zordu ki benim için ,ikincisi kesi atılırken makas kesmedi bidaha başka makasla denedi o aşırı kötüydü, üçüncüsü de sancı gelip geçince o kadar tatlı bir uyku bastırıyor ki ,o an o kadar çok uykum geliyor ki dedim hemşire kızdı ne uykusu diye sen anne oluyorsun bundan sonra uyku yok vs dedi çok üzülmüştüm,ebem çok tatlı bir kızdı çok normal bunlar dedi de hemşire sustu ,bu üç an benim için unutulmaz zor anlardı ama herşeye ragmen güzeldi de ama bana sorarsanız keşke hep içimde kalsaydı ben doğuma gitmeden önce çok ağladım doğurmak istemiyorum karnımda kalsın aynı bedende olmak istiyorum diye 🥲