22 Temmuz sabahı kalktım bir hafta sonra kontrolüm vardı gayet normal kahvaltımı yaptım arada bi sancı gibi bişey vardı ama çok üstüne düşmedim evi süpürdüm geri uyudum uyandım sancı bu arada devam ediyordu sonra bi hemşire arkadaşımla konuştum doğum sancısı olabilir takip et dedi sonra yarım saatte olmaya başladı yirmi dkda derken 5dkya kadar indi düzenli olunca daha fazla dayanamadım eşimi aradım oda işten hemen gelemeyeceği için annemler aramış neyse annemler geldi apar topar acilden girl yaptık dr muayenesindr 7cm açılmam olmuş nerdeydin dedi dr az daha dursan evde doğururdun dedi ve hemen yatışı verdi buraya kadar bi şekilde dayanmıştım ama doğumdan çok korkuyordum ebemden Allah razı olsun kuranı Kerim açtı beni sakinleştirdi (devlet hastanesi olmasına rağmen) gayet ilgilendi ama ben ıkınamadım korktum 2saat boyunca denedik oturma pozisyonu denedik ama yok bi süre sonra karnımdan bastırıp denediler ve bi anda oğlumu karnımın üzerinde gördün o kadar ağlıyordum ki korkuyordum da hala ama çok şükür oğlum sağlıkla dünyaya geldi şuan 8aylık :) işte böyle bi daha doğurur muyum bilmiyorum o karnımdan itme olayı beni baya zorladı..