37+0 da suyumun gelmesiyle gece 12 de hastaneye gittik sancımın gelmesini beklediler sabah 9 a kadar ama ne sancı geldi be açıklıgım oldu hatta 2 cm açıklık vardı suyum gelmeden önce oda gitti ve hamilelgimde çok zorluk yaşadım yürümekte bile zorlanıyordum odadan odaya geçmem 15 dk sürüyordu abartısız kızım 13. Haftaya kesesi dogum kanalına inmişti p yüzfen böyle bir sorun yaşamıştım sonrasındasabah 9 dan akşam 8 e kadar 4 torba suni sancı verildi ama yine sıfır hissetme suni sancı verilirken uyuyordum hamilelgim boyunca bile böyle rahat uyudugumu hatırlamıyorum 😅 sonra muayeneye uzman doktor çagırdılar çünkü sıfır tepkiydim suni samcıda bile ve açılmamda olmuyordu ve doktor muayeneden sonra benim normal dogum yapmamın tıbben imkansız oldugunu söyledi sebebide vajinadaki dogumu algılayan hücrelerim ölüymüş o yüzden sezeryana aldılar çok zorlu geçti kalbim durdu dogumda doktpr bile böyle bir deriyle karşılaşıyorum kessekte açılmıyor çok sert demişti dogumdan sonra doktor geç iyileşir dedi bol bol dinlen ayaklanma dedi ama nu benim için pek mümkün degildi kaynanamla yaşıyordum ve benden yemek temizlik beklentidi vardı hep dogumdan geldgim gün bile kazan kazan yemek pişirtti ziyarete gelenler olucak diyerek ve hiç dinlenemedim dikişlerim hep kanama yaptı 1 ay sonra komtole gittgimde iç dikişlerimin açılma yaptıgını söyledi doktor birsürü farklı doktpra gösterdim ama iç dikişlerim dpgumdan 9 ay sonra kapandı ve hep sanki yeni dogum yapmışım gibi agrısı vardı düz duramıyordum şuanda parmak kalınlgında bir dikiş görüntüsü var ve kabarık mor renkte doktor tekrar açılıp biriken fazla deriyi alıp kapatmamız gerek diyor yada tekrardan dogum diyor ama tekrar oluşmaması için daha dikkatli olmam gerekiyormuş kızım şuan 2 yaşında ve bana çok düşkün çok hareketli yatıp iyileşmek gibi bir imkanım yok derinin iltihaplanması enfeksiyon oluşturma durumu oldugu için her ay kontrole gidiyorum şuanlık öyle bir durum yok umarımda olmaz