Rez Yoğurt çorbası Köfteli bezelye yemeği Dünden perde pilavı Hazır tatlım var Bin şükür herkese hayırlı ramazanlar 🍀
Mikoiledikonunannesi uykusuzanne__ donutu hangi tariften yapıyorsunuz oğlum çok istiyorda beceremem diye bulasmadim hic
AselLinamoms Etli kuru fasulye sebzeli bulgur pilavı cacık turşu tatlı yapmadım bugün kilom aldı başını gidiyor 🤦🏻😅
nadidelifora Mikoiledikonunannesi YouTube neff_el donut diye yazın çıkan tarifi yaparım hep. Çok güzel olur
zeydinannesiyim balporsugu7224 hanileliğin başı ve sonu farkediyor bence :) benim başta hep ekşi isterdi, sonlara doğru tatlı istedi hep :) sonuç oğlum oldu ❤️
balporsugu7224 zeydinannesiyim Allah bağışlasın herşeyin hayırlısı olsun ben kızımı dünyaya kendime değişmem cinsiyet fark etmiyor insan ikisini de tatmak istiyor sadece 😍
nadidelifora Mikoiledikonunannesi yanlış hatırlamıyorsam tarifte vanilya yok. Bir tane de vanilya ekleyin. Çok daha güzel oluyor🌸
NatashaRomanoff NatashaRomanoff bugün menümüzde; Ezogelin Çorbası, Kıymalı Patates Yemeği, Kremalı Mantarlı Makarna, Köz Patlıcan Mezesi vardı.
NatashaRomanoff NatashaRomanoff bugün menümüz; Mercimek Çorbası Kilis Tava Cacık İftariyelikler 🙏🏻 Allah bereket versin 🎈