KayraVeAnnesi_06 medker Çok güzel oluyor , tavsiye ederim aşırı lezzetli bir çorba eşim havuç sevmez 2 kase içer 🙏🏻
KayraVeAnnesi_06 medker Tarif nefis yemek terbiyeli havuç çorbası yazan yoğurtlu nir çorba ben göz kararı yapıyorum siz ordan bakın daha sağlıklı olur
Pamuk_esos Ezogelin çorbası Etli nohut yemeği Börülce yemeği Fırında patatesli tavuk Yaprak sarma Patlıcan dolması Mevsim salata Havuç tarator Magnolya Tulumba Profiterol
ipekravzaninannesi Bugünün menüsü Tarhana çorbası Kilis tava Şehriyeli pirinç pilavı İçecek Tatlı olarakta güllaçtan soğuk baklava yapmıştım :))
Lolik Benim bugün de misafirim var Çeşmi nigar çorbası Pilav Fırında patates püre çanaklı kaşarlı misket köfte Etli soğan dolması Fellah köfte Yoğurtlu Köz patlıcan salatası Kaşık salata Muska börek Tatlıyı onlar getiricek
balporsugu7224 Gün menüm💞 Tavuklu şehriye çorbası 🥣 Karışık dolma🍅🍆🫑🌶 Hindi🐔 Salata🥗 Çikolatalı eski usül kek🎂 İlk hamilelikte canım turşu isterdi kızım oldu ikinci hamileliğimde tatlı bakalım ne olacak😍😂😂
zeydinannesiyim balporsugu7224 hanileliğin başı ve sonu farkediyor bence :) benim başta hep ekşi isterdi, sonlara doğru tatlı istedi hep :) sonuç oğlum oldu ❤️
monarosealp34 Çok karışık bir menüm var Dünden kalan beyti Dünden kalan pırasalı graten Tavuk döner yapicam Kereviz salatası Mevsim salata Tatlı waffle düşünüyorum
Rez Yoğurt çorbası Köfteli bezelye yemeği Dünden perde pilavı Hazır tatlım var Bin şükür herkese hayırlı ramazanlar 🍀
Mikoiledikonunannesi uykusuzanne__ donutu hangi tariften yapıyorsunuz oğlum çok istiyorda beceremem diye bulasmadim hic
AselLinamoms Etli kuru fasulye sebzeli bulgur pilavı cacık turşu tatlı yapmadım bugün kilom aldı başını gidiyor 🤦🏻😅