tgcyi barbieeemom lazanya makarna oldugu icin sordum yoksa tercih sizin tabi ki yiyebilirsiniz dedigim gibi ben meraktan sordum
mutlukidss Beyninizikullanmakucretsizdir üzülmeyin dediğim gibi buzluğa atılacak varsa atın hiç bir şey olmaz buzluğa atılmayacaklar da dolapta dursun yarın yersiniz
barbieeemom tgcyi yok doğrudur 😀 benim kızım Lazanya vs yemediği için hatta cacık da yaptım pilav cacık yiyecek o yüzden
KayraVeAnnesi_06 medker Çok güzel oluyor , tavsiye ederim aşırı lezzetli bir çorba eşim havuç sevmez 2 kase içer 🙏🏻
KayraVeAnnesi_06 medker Tarif nefis yemek terbiyeli havuç çorbası yazan yoğurtlu nir çorba ben göz kararı yapıyorum siz ordan bakın daha sağlıklı olur
Pamuk_esos Ezogelin çorbası Etli nohut yemeği Börülce yemeği Fırında patatesli tavuk Yaprak sarma Patlıcan dolması Mevsim salata Havuç tarator Magnolya Tulumba Profiterol
ipekravzaninannesi Bugünün menüsü Tarhana çorbası Kilis tava Şehriyeli pirinç pilavı İçecek Tatlı olarakta güllaçtan soğuk baklava yapmıştım :))
Lolik Benim bugün de misafirim var Çeşmi nigar çorbası Pilav Fırında patates püre çanaklı kaşarlı misket köfte Etli soğan dolması Fellah köfte Yoğurtlu Köz patlıcan salatası Kaşık salata Muska börek Tatlıyı onlar getiricek