monarosealp34 Çok karışık bir menüm var Dünden kalan beyti Dünden kalan pırasalı graten Tavuk döner yapicam Kereviz salatası Mevsim salata Tatlı waffle düşünüyorum
Rez Yoğurt çorbası Köfteli bezelye yemeği Dünden perde pilavı Hazır tatlım var Bin şükür herkese hayırlı ramazanlar 🍀
Mikoiledikonunannesi uykusuzanne__ donutu hangi tariften yapıyorsunuz oğlum çok istiyorda beceremem diye bulasmadim hic
AselLinamoms Etli kuru fasulye sebzeli bulgur pilavı cacık turşu tatlı yapmadım bugün kilom aldı başını gidiyor 🤦🏻😅
nadidelifora Mikoiledikonunannesi YouTube neff_el donut diye yazın çıkan tarifi yaparım hep. Çok güzel olur
zeydinannesiyim balporsugu7224 hanileliğin başı ve sonu farkediyor bence :) benim başta hep ekşi isterdi, sonlara doğru tatlı istedi hep :) sonuç oğlum oldu ❤️
balporsugu7224 zeydinannesiyim Allah bağışlasın herşeyin hayırlısı olsun ben kızımı dünyaya kendime değişmem cinsiyet fark etmiyor insan ikisini de tatmak istiyor sadece 😍
nadidelifora Mikoiledikonunannesi yanlış hatırlamıyorsam tarifte vanilya yok. Bir tane de vanilya ekleyin. Çok daha güzel oluyor🌸