Alyasmom23 acemianne___ her çocuğun gelişimi her konuda farklı. Kardeşim neden konuşmuyor geç mı kaldı dıye doktora bile götürdük ama konuşmaya başladığında akıcı ve cümle kurarak başlamıştı çok şaşırdık yanlış söylediği bı kaç kelıme vardı durdu durdu bırden net konuşmaya başladı
Meteninanneesi acemianne___ 3 buçuk aylıktı ağlarken anne diyordu ondan sonra da hep dedi şimdi 11 aylığız annnneee diyor 🥰🥰
Masterchefmom acemianne___ şimdi 5 yaşında ne istiyorsun yavrum anne anne diyorum. Neden bu kadar sinirlisin diuor 😂😂
maygirl acemianne___ 9 aylikken demisti..ama.incesindede bebekler anlamsz sesler cikarir ya aaa eee filan die bagiriyorlar hani ozamanda aglayinca annn neee diye blimcsiz bi sekilde boyle aglardı..blimcli sekilde 9.ayda soyledi ve dahada susturamadık :)
neslihanazakli acemianne___ benim oğlumda tam bir yaşında mama anne dede baba demesini bekliyodum bir iki gündür sanki mamma anniğ der gbi oluyo inşallah kendimi kandırmıyorumdur duymak için sabırsızlanıyorum
zeynepkanat Kızım 4 aylık olduğunda net bi şekilde anne dedi sonra bidaha hiç susmadı hep der 16 aylık oldu oğlum 5.5 aylık anne demiyor ama çok net dede diyor dedesini görünce veya sesini duyunca