kubra00k 17 aylık . Hiçbir kelimesi yok. Okadarda kitap okuyoruz tv de izlemez. İnatla demiyor. Baba diyorum bibi diyor. Anne diyorum auu diye bağırıyor.. bakalım ne zaman konuşur. Oysaki 10 aylıkken bana anneci diyordu.. neden bıraktı anlamadım 🤷♀️
amazontuba acemianne___ doğduğunda anne diye ağlıyodu o sayılır mı 🤭🤭🤭 sanki babası doğurdu babadan başka bişi demiyo 7,5 aylık
amazontuba Meri-Mel ay ne güzel hediye olmuş size🥲😍 çok duygusal ya. Maşallah. Rabbim bize de göstersin o günleri inşallah
altaylardantunaya acemianne___ doğduğundan beri anniiiğ diye ağlıyordu 7 aylık oldu net baba diyor ama anne yi unuttu annnn diye ağlıyor😂😂😂 bazen yine ann nee diyor ama bilinçli olduğunu düşünmüyorum😆
birazquality acemianne___ oğlum ilk 10 aylıkken söylemişti ama bir iki kez söyleyip bi daha hiç söylememişti yaklaşık 14 aya kadar. Kızım 9,5 aylık neredeyse 1 aydır anne diyor o baya erken başladı ve bildiğin bana gelirken anne anne diye geliyor🤣
Pamukpasta acemianne___ 6.5 aylık geçen gün ağlarken net şekilde anne dedi ama bı dahası ann ann diyor gerisi yok ☺️
gokceege acemianne___ 14 aylıkken anne demeye başlamıştı şuan 19 aylık canı istediği zaman genelde ağladığında anne diye ağlıyor 😂
Alyasmom23 acemianne___ ben daha 40 ı çıktığında anne diyerek ağlıyo kızım demiştim kimse bana inanmamıştı. Benzettiğimi düşünmüştü. Ama 5.5 aylıkken evde kayınvalıdem annemler teyzeler falan kalabalıkken ben yanından kalktım dıye pesımden anne diye bağırınca bir çok şahitle birlikte ispatlanmıştı kızımın ilk kelimesi anneydi ❤️ tüm gün cektıgım zorlukların içinde ağlarken veya normalde anne demesi tüm yükümü alıyordu Sankı 😍 şimdi 1.5 yaşında ve çok fazla kelimeyi söylüyo zaten taklıt etmeye çalışıyor dediklerimizi
Serayyunus acemianne___ 15 ncı ayın başında demeye başladı şuan 16 ncı aydayiz dk başı anne diyor ama ara ara yenge diyo
Serayyunus acemianne___ valla 6 aylıkti önce dede dedi sonra baba sonra babası(babaanne) anane yenge dedi en son anne dedi her ay farklı kelime öğrendi şuan ne duyarsa onu soyluyo