Hoptirililaylalaylaylilaylom acemianne___ aslında 18 aylıkken falan duydum 2 kere😂ama demiyor, inat değil mi demiyor yani 😂
Masterchefmom acemianne___ ilk kızım 5 aylıkken video çekerken demişti şok olmuştum net bir şekilde anne demişti 😂 sonra birdaha demedi uzun süre . Bu kızımda 6 buçuk aylık bekliyoruz
acemianne___ Masterchefmom 😂 ay masalah , ya sürekli demesini bekliyorum her zaman anne diye seslensin 🤭
Burcinblgl Masterchefmom maşallah benim kızımda 6 .5 aylıkken dedi şuan 8 aylık net şekilde diyor her duyduğumda inanmıyorum ama 😂
mutlukoala Masterchefmom yaa bizimki de 3 aylık 16 günlük 5 saatlikken baba dedi bizim de videomuz yok ama :(
Masterchefmom acemianne___ şimdi 5 yaşında ne istiyorsun yavrum anne anne diyorum. Neden bu kadar sinirlisin diuor 😂😂
Nsrn1 acemianne___ benim büyük oğlum 2.5 yaşında ve sürekli anne diyor 😂 artık bir süre sonra cevap vermiyorum çünkü gıcıklığına seslenip duruyor 😂
Mnli acemianne___ benimki 17-18 ay civarı dedi baba diyordu lebbeyk bile diyordu 😂😂 şimdi sürekli anne anne anneee diyor eşim diyor boşuna üzüldüm uğraştın ben an ne derdim o ba ba derdi 😂
askbebegimmbenim acemianne___ oğlum 15 aylık ilk anne dedi şimdi her agladiginda her beni istediğinde anneee annne diyor. Ama zaten fazla bı kelimesi yok mama der bide arada baba der. Anne kelimesini çok geç söyler çocuklar bende şaşkınım 🫣 anneyi de sadece ağlarken söylüyor normalde anne diye seslenmiyor
acemianne___ askbebegimmbenim ihtiyaç anında kullanıyormuş 😂 bizim 10 yakın kelimesi var ama anne tercihleri arasında hala yok 😂
askbebegimmbenim askbebegimmbenim aynen ihtiyaç anında 😁 işine geldiğinde sürekli söylüyor işine gelmedi mi demez
pantenkelebek acemianne___ 10 aylık dan beri anne diyor o zamanlar anlamizca diyordu şimdi 14 aylık devamlı anne anne annneeee
Elfelf475 acemianne___ ilk oğlum 5,5 aylıktı. O zaten çok çok erken konuşmaya başladı ikinci daha 18 günlük kendisiyle yeni tanışıyoruz 😅
Meri-Mel acemianne___ 18 Ayda doğum günümde babasına video atacaktim ,kendi kendine oynarken anne anne anneeeeeee diye tekrarladı sonra kızım dedim sarıldım ❤️sonra her gün duyuyorum elhamdülillah annem Annecim anne sizin de az kaldı Allah’ın izniyle 🤲🏻
amazontuba Meri-Mel ay ne güzel hediye olmuş size🥲😍 çok duygusal ya. Maşallah. Rabbim bize de göstersin o günleri inşallah
momysdefne acemianne___ 11 aylıkken ismimi söylemeye başladı (işi düşünce anne diyordu skdkdk) 14.-15. ayından sonra söylemeye başladı şuan 23 aylık annemm diyo😂