Elfelf475 acemianne___ ilk oğlum 5,5 aylıktı. O zaten çok çok erken konuşmaya başladı ikinci daha 18 günlük kendisiyle yeni tanışıyoruz 😅
askbebegimmbenim askbebegimmbenim aynen ihtiyaç anında 😁 işine geldiğinde sürekli söylüyor işine gelmedi mi demez
Meri-Mel acemianne___ 18 Ayda doğum günümde babasına video atacaktim ,kendi kendine oynarken anne anne anneeeeeee diye tekrarladı sonra kızım dedim sarıldım ❤️sonra her gün duyuyorum elhamdülillah annem Annecim anne sizin de az kaldı Allah’ın izniyle 🤲🏻
amazontuba Meri-Mel ay ne güzel hediye olmuş size🥲😍 çok duygusal ya. Maşallah. Rabbim bize de göstersin o günleri inşallah
momysdefne acemianne___ 11 aylıkken ismimi söylemeye başladı (işi düşünce anne diyordu skdkdk) 14.-15. ayından sonra söylemeye başladı şuan 23 aylık annemm diyo😂
eleda acemianne___ ya bunu bende çok merak ediyorum. 13 aylık baba, mama , meme , dede, mö diyor ama anne daha yok 🥲 çok istiyorum hemen desin 🥲
kubra00k 17 aylık . Hiçbir kelimesi yok. Okadarda kitap okuyoruz tv de izlemez. İnatla demiyor. Baba diyorum bibi diyor. Anne diyorum auu diye bağırıyor.. bakalım ne zaman konuşur. Oysaki 10 aylıkken bana anneci diyordu.. neden bıraktı anlamadım 🤷♀️
amazontuba acemianne___ doğduğunda anne diye ağlıyodu o sayılır mı 🤭🤭🤭 sanki babası doğurdu babadan başka bişi demiyo 7,5 aylık
altaylardantunaya acemianne___ doğduğundan beri anniiiğ diye ağlıyordu 7 aylık oldu net baba diyor ama anne yi unuttu annnn diye ağlıyor😂😂😂 bazen yine ann nee diyor ama bilinçli olduğunu düşünmüyorum😆
birazquality acemianne___ oğlum ilk 10 aylıkken söylemişti ama bir iki kez söyleyip bi daha hiç söylememişti yaklaşık 14 aya kadar. Kızım 9,5 aylık neredeyse 1 aydır anne diyor o baya erken başladı ve bildiğin bana gelirken anne anne diye geliyor🤣
Pamukpasta acemianne___ 6.5 aylık geçen gün ağlarken net şekilde anne dedi ama bı dahası ann ann diyor gerisi yok ☺️