yirmiikikasim23 Yonca29 orasi oyle de bazen kendimiz icinde soruyoruz karsilikli soru-cevap firsati oldugu icin. Oyle dusunmustur
Yonca29 yirmiikikasim23 tamamda yani koskoca adamın şeyinden de bahsedilmez ama adı üstünde anne bebek sayfası bizi ve bebekleri kapsar
yirmiikikasim23 Yonca29 benim 3 gundur gecmeyen ishalim olsa (doktora gittigimi varsayiyorum) post acardim
Yonca29 yirmiikikasim23 tamam canım sana sıkıntı yok dediğim gibi anne bebek sayfası yani anne bebek konularını içerir
demetsina Zeyzey05_ Ben anlamını bilmiyordum yorumlardan öğrendim probiyotik ve çinko kullansın çabucak toparlar
birisi007 Şu posta gelen yorumlar keske diger saglik icin gelen postlara da gelse. Hic bilgin yoksa ustte kal demek bile yetiyor o insana. Bir post aciyorum gelen cevap 2-3 kisi
yirmiikikasim23 birisi007 post acinca baktin yorum gelmiyor uste kal yaz canim bazen ana sayfaya dusmuyor
birisi007 yirmiikikasim23 Yaziyorum hatta onceki attigim postlara bakabilirsin. Ama bu kadar cok cevap gelmiyor 🤓
Tubatgn birisi007 Kimse bilimsel yorum yapmamış. Boş boş goy goy dönmüş. Sizin postunuza aynı sorunu yaşayan biri illa cevap verecektir.
yirmiikikasim23 birisi007 kendi adima konusayim fikrim varsa yardimci olurum ama bu postun basligi degisik ondan girilmis bakilmis ya
Zeyzey05_ yirmiikikasim23 aynen kocam tırrık yazdım bir sürü cevap geldi ama geçen kızım ishal yardım yazdım bir iki kişi cevap verdi sadece