bebekanne11 Zeyzey05_ ahahahahah ben seni anladım bizim burda da amel derler nskdjsjdj patates haşla kola içir
Yonca29 _mom eğer gerçekten ishal demekse cevabı çok basit patates yer pilav yer kola içer muz yer leblebi yer yani çok basit
_mom Yonca29 sanki dalga geçmek için açılmış bir post gibi geldi bana.. kocası ishal olunca buraya yazanı da ilk kez gördüm.. Kürtçe yazmış ordan anladım
Yonca29 _mom kurtce bilgim yok o yüzden ben anlamadım ama yani ishal birine yapılacak şeyleri cocuk dahi bilir yani
_mom Yonca29 tabiki en basiti direk dedin gibi patates kola leblebi hala geçmiyorsa hastane gitmek serum verirler 🤷🏻♀️
Torpiktospa Zeyzey05_ Sizin oraları biz nerden bilelim peki ? Türkçe biliyorsanız ishal kelimesini de duymuşsunuzdur ?
Oli Zeyzey05_ bebek sayfasinda koskoca adamin 💩’unuda sormayin beeee. Midem bulandi okuyunca. koskoca adam gitsin doktora. Bize ne senin kocayin 💩 undan. (Cok sinirlendim)
Zeyzey05_ Oli okuma cevap o zaman ? Bebek sayfası derken sabahtan akşama kadar kaynana görümce başlıkları her türlü başlık açılabiliyor bu mu sorun oldu sana ?