Yonca29 Zeyzey05_ okey okey git başka yerde alayını et ya anne bebek sayfasına koca 30 40 yaşındaki adamın şeyi sorulmaz mantikli hareket edin biraz ya Google yazsan binbir cevap bulursun
Birdunyabircennetannesi Zeyzey05_ Abla Türkçe katili misin? Ayrıyetten buraya da kocanın bokunu yazmasınız beee
Esoz1110 Zeyzey05_ Gülesim geldi başlığa😅 şaka bir yana patates ve kuru kahve yerler 1 kaşık annemde bazen olduğunda diafuryl diye hap içer iki tane içecek aynı anda eşimde kullandı isali kesiyor hemen
Yonca29 yirmiikikasim23 😅😅😅 bebeğe gelip de pilav patates kola iciremezsin ama büyüklere cevap bulmak daha kolay
yirmiikikasim23 Yonca29 orasi oyle de bazen kendimiz icinde soruyoruz karsilikli soru-cevap firsati oldugu icin. Oyle dusunmustur
Yonca29 yirmiikikasim23 tamamda yani koskoca adamın şeyinden de bahsedilmez ama adı üstünde anne bebek sayfası bizi ve bebekleri kapsar
yirmiikikasim23 Yonca29 benim 3 gundur gecmeyen ishalim olsa (doktora gittigimi varsayiyorum) post acardim
Yonca29 yirmiikikasim23 tamam canım sana sıkıntı yok dediğim gibi anne bebek sayfası yani anne bebek konularını içerir
demetsina Zeyzey05_ Ben anlamını bilmiyordum yorumlardan öğrendim probiyotik ve çinko kullansın çabucak toparlar