Birdunyabircennetannesi Zeyzey05_ Abla Türkçe katili misin? Ayrıyetten buraya da kocanın bokunu yazmasınız beee
Esoz1110 Zeyzey05_ Gülesim geldi başlığa😅 şaka bir yana patates ve kuru kahve yerler 1 kaşık annemde bazen olduğunda diafuryl diye hap içer iki tane içecek aynı anda eşimde kullandı isali kesiyor hemen
Yonca29 yirmiikikasim23 😅😅😅 bebeğe gelip de pilav patates kola iciremezsin ama büyüklere cevap bulmak daha kolay
yirmiikikasim23 Yonca29 orasi oyle de bazen kendimiz icinde soruyoruz karsilikli soru-cevap firsati oldugu icin. Oyle dusunmustur
Yonca29 yirmiikikasim23 tamamda yani koskoca adamın şeyinden de bahsedilmez ama adı üstünde anne bebek sayfası bizi ve bebekleri kapsar
yirmiikikasim23 Yonca29 benim 3 gundur gecmeyen ishalim olsa (doktora gittigimi varsayiyorum) post acardim
Yonca29 yirmiikikasim23 tamam canım sana sıkıntı yok dediğim gibi anne bebek sayfası yani anne bebek konularını içerir
demetsina Zeyzey05_ Ben anlamını bilmiyordum yorumlardan öğrendim probiyotik ve çinko kullansın çabucak toparlar