Kukuliii LaraCroftTombRaider olurr benim ilk günğm bitti yapınca yaz bari postun altına motive edelim birbirimizi tamamlayalım 😅
LaraCroftTombRaider Kukuliii An itibariyle Gün 1 ✅ Şu ilk video olmasa gayet güzeldi 😂 (her günde olan video) Bakalım 15 gün dayanabilecek miyim 😮💨 29 Eylül 2024 Bel 75 Göbek 82 Kalça 105 Üst Bacak 62
Eso66 Kukuliii yaptım sağlam incelme olmuştu yani kilo aman aman gitmese bile o incelme baya belli oluyor
Bebelendik Kukuliii ben düğünümden önce yapmiştim baya 40dan 36 bedene düşmüştüm 2 haftalık olanı 4 haftaya tamamlamıstım amaaa şimdi metabolizma nanay 😂 baslayim yarin hangi videoyu yapıyoruuuz
Kukuliii Bebelendik 2019 2weeksshred challenge videosuna başladım ben bugün ilk günümdü başla başla bence 14 gün dişimizi sıkmaya değer :))
Bebelendik Kukuliii hadi bismillah 😂 yarın yapinca yazarimmm. İstiyodum zaten de hamdım 1 haftadir leslie yapiyorum açılmışımdır inşallah 😂 bana zor gelmiyor bi kaç hareket dışında keyifli yapması onu. Onunla incelemiştim zateen😂
Kukuliii Elifdemir1907 ayy ben bu mesajı görmemişim rica ederim balımmm bende çok heyecanlıyım bakalım sonuçlar nasıl olacak 😍
16momm Kukuliii ben bebekten önce yapıyordum 😂 şimdi sporsuz bile yapmış kadar oluyorum her yerim ağrıyor keşke oğlum biraz kolay olsa
Kukuliii Bebelendik spora o kdr yabancıyım ki daha önce kendimi ölçmemiş biri olarak dün ölçmeye çalıştım umarım ölçebilmişimdir 😅😅 yanlış ölçmediysem Bel:70 Karın:79,5 Bacak:50 Umarım doğrudur 😅
16momm Bebelerle nasıl enerji buluyorsunuz ya ben hiç uykumu alamadığım için tüm günde oğlum kucağımda kendimde bu gücü bulamıyorum 🥹🥹
Kukuliii 16momm benimki 3 yasına girecek çoook zor bi çocuk asla oturmazz yapma dediğimi gözüme baka baka yapar her yeri karıstırır bi o kdr da inatçıdır illa dediği olacak ama 14 gün dişimi sıkabilirim diye düşündüm 😅
Bebelendik Kukuliii oooo sen çok iyisin o zaman kaslari göreriiiz 14 gün sonra 😂 benim göbek deliğinden 3 parmak asagısı yani en geniş yerinden 95 su an 😂 🧸 ben sen olsam yeter 14 günde 😂
Kukuliii 16momm valla ben 9 aylık haline şükür ediyorum suan illalah ettiriyor yakında huni takıp gezeceğim 😅😅
Kukuliii 16momm 11 gibi kahvaltı ediyoruz sonra mutfagı toparlıyorum evi toparlıyorum 1 de sporuma başlıyorum bugün bide temizlk yaptm 1 bucuga kdr 1 bucuktan 2 bucuga kdr da spor tabi yapma oglum gel buraya diyerek sabır çekerek 😅😅