Kukuliii Elifdemir1907 yapınca yaz bari nasıl geçti zorlandın mı devam edecek misin falan brn merak ederim 😅 devam edersen birbirimizi motive edelimmm
Elifdemir1907 Kukuliii tamam canım yazarım bilgilendiririm seni bu postun altına yazarım yine postu takibe aliyim
Kukuliii Ococila inşallah bakalm bugün ilk günümdü decam edebildiğim kdr edicem umarım tamamlarım 165 boyum suan 60 kilo falanım yediklerime de dikkat ediyorum artı olarak sonuc ne olacak bakalım:))
Elifdemir1907 Kukuliii ben şimdi indirdim yarın baslicam bakalım nasıl olucak heyecanlandım sen vesile oldun spora baslamama aslinda teşekkür ederim 😍❤️ ne zamandır düşünüyordum ama hep gecistiriyordum bir kere başlarsam devam ederim uygulaması ücretsiz bu arada anladığım kadarıyla uygulama herhangi bir ücretli üyelik istemiyor
Kukuliii Elifdemir1907 ayy ben bu mesajı görmemişim rica ederim balımmm bende çok heyecanlıyım bakalım sonuçlar nasıl olacak 😍
elosdef Yapmıştım notlarda kayıtlarım bile duruyor hala şimdi yapamam bebeyle asla😁 15/12/2020 Bel. 77. 73 Karın. 93. 86 Kalça. 106. 104 Bacak. 64. 61 27ocak21 Bel. 70 Karın. 85 Kalça. 102 Bacak. 60
LaraCroftTombRaider Kukuliii Chloe Ting takip ediyorum 1-2 videosunu denemiştim ama Mary Braun’un videolarını daha çok seviyorum şimdi yorumlara bakıp gaza geldim ben de başlıyorum yarın hadi bakalım hayırlı olsun 😂
Kukuliii LaraCroftTombRaider olurr benim ilk günğm bitti yapınca yaz bari postun altına motive edelim birbirimizi tamamlayalım 😅
LaraCroftTombRaider Kukuliii An itibariyle Gün 1 ✅ Şu ilk video olmasa gayet güzeldi 😂 (her günde olan video) Bakalım 15 gün dayanabilecek miyim 😮💨 29 Eylül 2024 Bel 75 Göbek 82 Kalça 105 Üst Bacak 62
Eso66 Kukuliii yaptım sağlam incelme olmuştu yani kilo aman aman gitmese bile o incelme baya belli oluyor
Bebelendik Kukuliii ben düğünümden önce yapmiştim baya 40dan 36 bedene düşmüştüm 2 haftalık olanı 4 haftaya tamamlamıstım amaaa şimdi metabolizma nanay 😂 baslayim yarin hangi videoyu yapıyoruuuz
Kukuliii Bebelendik 2019 2weeksshred challenge videosuna başladım ben bugün ilk günümdü başla başla bence 14 gün dişimizi sıkmaya değer :))
Bebelendik Kukuliii hadi bismillah 😂 yarın yapinca yazarimmm. İstiyodum zaten de hamdım 1 haftadir leslie yapiyorum açılmışımdır inşallah 😂 bana zor gelmiyor bi kaç hareket dışında keyifli yapması onu. Onunla incelemiştim zateen😂
16momm Kukuliii ben bebekten önce yapıyordum 😂 şimdi sporsuz bile yapmış kadar oluyorum her yerim ağrıyor keşke oğlum biraz kolay olsa
Kukuliii Bebelendik spora o kdr yabancıyım ki daha önce kendimi ölçmemiş biri olarak dün ölçmeye çalıştım umarım ölçebilmişimdir 😅😅 yanlış ölçmediysem Bel:70 Karın:79,5 Bacak:50 Umarım doğrudur 😅