16momm Bebelerle nasıl enerji buluyorsunuz ya ben hiç uykumu alamadığım için tüm günde oğlum kucağımda kendimde bu gücü bulamıyorum 🥹🥹
Kukuliii 16momm benimki 3 yasına girecek çoook zor bi çocuk asla oturmazz yapma dediğimi gözüme baka baka yapar her yeri karıstırır bi o kdr da inatçıdır illa dediği olacak ama 14 gün dişimi sıkabilirim diye düşündüm 😅
Kukuliii Bebelendik spora o kdr yabancıyım ki daha önce kendimi ölçmemiş biri olarak dün ölçmeye çalıştım umarım ölçebilmişimdir 😅😅 yanlış ölçmediysem Bel:70 Karın:79,5 Bacak:50 Umarım doğrudur 😅
Bebelendik Kukuliii oooo sen çok iyisin o zaman kaslari göreriiiz 14 gün sonra 😂 benim göbek deliğinden 3 parmak asagısı yani en geniş yerinden 95 su an 😂 🧸 ben sen olsam yeter 14 günde 😂
16momm Kukuliii ben bebekten önce yapıyordum 😂 şimdi sporsuz bile yapmış kadar oluyorum her yerim ağrıyor keşke oğlum biraz kolay olsa
Kukuliii 16momm valla ben 9 aylık haline şükür ediyorum suan illalah ettiriyor yakında huni takıp gezeceğim 😅😅
Kukuliii 16momm 11 gibi kahvaltı ediyoruz sonra mutfagı toparlıyorum evi toparlıyorum 1 de sporuma başlıyorum bugün bide temizlk yaptm 1 bucuga kdr 1 bucuktan 2 bucuga kdr da spor tabi yapma oglum gel buraya diyerek sabır çekerek 😅😅
Kukuliii Bebelendik ben göbek deliğinden ölçtüm ordan mı ölçmem lazımdı 😅😅 165 boy 60 kilo falanım tartının pili bitti suan tartılamıyorum ama en som 59 60 arasydm 😅
Kukuliii 16momm sıkılaşmak istiyorum ve incelmek istedigim fizik bu değil hiç karın kasım olmadı merak ediyorum 😅😅
Bebelendik Kukuliii yarın sabah ölçüp tam yazıcam ben de şimdi annemdeyim aç karnına bakiim insallah küçülmüştür 😂 tas gibi olursun 14 günde var ya üfff👌🏻👌🏻
Kukuliii Bebelendik şuan tokken ölçtğm moralim bozuldu aç tok fark ediyordur umarım çünkü belim 74 karnım dediğiniz gibi ölçünce 89 çıktı aglycam oturup 😅😅 yarın bende açken ölçiyim akşam fazla yedim belki ondandır 😅😅
Bebelendik Kukuliii 😂 benim moralim bozuldu hala aynıymış gobeeeğim Bel 75 Göbek 95 Bacak 55 Bugun bi aksilik olmazsa oğlumu uyutup 2 gibi yaparim 🫶🏻🌸
Kukuliii Bebelendik ölçülerimiz aynı gibii benim göbek 89 sadece bel 74 bacak 50 hadi bakalmmm bende birazdan baslycam telefonum az şarj olsun benimki uyumuyo da siz şanslısınız 🤭