Kukuliii Elifdemir1907 aşkımm youtube değil google chloeting yaz kendi sitesi çıkıyo oradan programs kısmı var oraya bas 2019 2weeksshred challenge videosu incelmek için ben ona basladım bugün ilk günü yaptım 14 günlük bi program ama baya etkiliymiş arastırdım 6 cm incelenler var 14 günde biraz zor gelebilir ama 14 gün o sonuca deger bence :))
Elifdemir1907 Kukuliii gaparim hiç sorun değil daha önce de wing chun a gidiyordum oda savaş sanatı ogretiyordu zorlu antremanlara alışığım bakiyim dediğin gibi inşallah bir sonuç verir hamilelikte çok kilo aldım bir kısmını verdim ama hala gitmesi gereken bir 10 13 kilom var
Elifdemir1907 Kukuliii bide ne sorcam ücretli mi bu program yoksa girip tıklayınca YouTube a yönlendiriyor ordan mi izlememiz gerekiyor
Kukuliii Laydaren ilk 14 dklk videosunda 3 kez 2 3 dk ara verdim yüzümü yıkadım su içtim kalbim sıkıltı nefes alamadım çünkü 😅 ilk günü zar zor tamamladım normalde sporda hiç 1 haftanın üzerini görmedim bakalm gittiği yere kdr yapıcam kısa sürede sonuç almak istediğim için buna başladım
Kukuliii Elifdemir1907 aşkm uygulama indirmedim ben direkt tarayıcı üzerinden siteye girdim sonra dediğim programı buldum orda sana 4 video gösteriyo mesela ilk gün için tıklayınca youtube yönlendiriyor programını indirmedim onu bilmiyorum nasıl ücretli mi falan ben siteden açıyorum youtube yönlendiriyor:)
Kukuliii Elifdemir1907 yapınca yaz bari nasıl geçti zorlandın mı devam edecek misin falan brn merak ederim 😅 devam edersen birbirimizi motive edelimmm
Ococila Leslie den ona geçtim ama mümkün değil dayanamadım çok zorladı beni ben Leslie + diyetle bile yağ yakıp kilo verdim ona devam etseydim daha iyi sonuç alırdım bence sizde istikrarlı davranırsanız sonuç alırsınız
Kukuliii Ococila inşallah bakalm bugün ilk günümdü decam edebildiğim kdr edicem umarım tamamlarım 165 boyum suan 60 kilo falanım yediklerime de dikkat ediyorum artı olarak sonuc ne olacak bakalım:))
Elifdemir1907 Kukuliii ben şimdi indirdim yarın baslicam bakalım nasıl olucak heyecanlandım sen vesile oldun spora baslamama aslinda teşekkür ederim 😍❤️ ne zamandır düşünüyordum ama hep gecistiriyordum bir kere başlarsam devam ederim uygulaması ücretsiz bu arada anladığım kadarıyla uygulama herhangi bir ücretli üyelik istemiyor
Elifdemir1907 Kukuliii tamam canım yazarım bilgilendiririm seni bu postun altına yazarım yine postu takibe aliyim
Kukuliii Elifdemir1907 ayy ben bu mesajı görmemişim rica ederim balımmm bende çok heyecanlıyım bakalım sonuçlar nasıl olacak 😍
elosdef Yapmıştım notlarda kayıtlarım bile duruyor hala şimdi yapamam bebeyle asla😁 15/12/2020 Bel. 77. 73 Karın. 93. 86 Kalça. 106. 104 Bacak. 64. 61 27ocak21 Bel. 70 Karın. 85 Kalça. 102 Bacak. 60
LaraCroftTombRaider Kukuliii Chloe Ting takip ediyorum 1-2 videosunu denemiştim ama Mary Braun’un videolarını daha çok seviyorum şimdi yorumlara bakıp gaza geldim ben de başlıyorum yarın hadi bakalım hayırlı olsun 😂
Kukuliii LaraCroftTombRaider olurr benim ilk günğm bitti yapınca yaz bari postun altına motive edelim birbirimizi tamamlayalım 😅
LaraCroftTombRaider Kukuliii An itibariyle Gün 1 ✅ Şu ilk video olmasa gayet güzeldi 😂 (her günde olan video) Bakalım 15 gün dayanabilecek miyim 😮💨 29 Eylül 2024 Bel 75 Göbek 82 Kalça 105 Üst Bacak 62
Eso66 Kukuliii yaptım sağlam incelme olmuştu yani kilo aman aman gitmese bile o incelme baya belli oluyor