Marianne kuzeyarinn amin amin canım 🙏 asgari ücretten başlamıştım kariyerimi, hiçbir zaman isyan etmedim, emek verdim, uğraştım, çok şükür bugünlere de geldim. Allah gönlünüze göre versin 🤍
BuzluKahve merfo Ev kendimizin. İş de kendimizin😅 Aylık kazancımız (her ay aynı olmasa da) ortalama 300bin. Amaaaaaaaa işyeri kirası, stopajı, eleman masrafı, vergisi derken ancak bizi borçsuz döndürüyor.
Irmakk1 BuzluKahve iş yerinde ki tüm giderleri çıkarınca elinizde ne kalıyor peki ev için? Birde ne üzerine çalışıyorsunuz
minervadefne BuzluKahve iş kendinin olunca insanlar sanıyor ki gelen sana kalıyor hiç demiyorlar bunun gideri ne 🥲
Aptalllarsizi merfo aylık 15 bin kira yok çok şükür ama 2 çocuk sanırım bu devirde en düşük maaş bizimki salak kocam rahatına o kadar düşkün ki doğru dürüst bi işe gitmiyor banka borçları kol gibi millete de borcumuz bar nasıl yaşıyoruz bilmiyorum hala
ikiaslanannesi87 Aptalllarsizi 15 bin ile geçinmek bu devirde çok zor yaa gerçi insanın geliri kadar gideri olur ama yine yetmez ki kaç çocuk var? Eşiniz ne iş yapıyor neden o kadar az alıyor asgeri ücret bile değil
faryaa Aptalllarsizi en düşük bizde 😂eşim iş yeri açtı kazanç yok pazar günleri sadece tag çıkıyor 12 bin felan alıyor borç deseniz Allah yardım ediyor evlendiğimden beri kendime ilk kez geçen ay ayakkabı ve gezmelik elbise aldım ondan önce hiç birşey şimdiye kadar düğün hariç giymeliler hşc birşey almamıştım bebeğime almaya çalışıyordum Allah yardımcımız olsun bu ekonomide geçinmek çok zor Allahtan ev ailesi aldı tek teselli bu
Kimyageranne123 Aminenin_annesi34 ah kuzum şu yazdiklarin içimi cız ettirdi, rabbim zorunuzu kolaylaştırsın güzel hayırlı kapılar açsın inşallah