lucifermorningstar merfo Evimiz kira 10 bin Başka bir ilde evimiz var kirada 10 bin dolayısıyla o onu ödüyor. Aylık gelirimiz ne kadar tam bilmiyorum eşim esnaf hem rent a car - galeri hem de fast food dükkanımız var.
Sermec27 merfo buralar birazdan karışır demedi deme 😁 evimiz kira değil yaklaşık 4 evimiz var ama ikisi köy evi eşim de mesailerle birlikte 60 bin kadar alıyor her sene de fındıktan biraz gelirimiz oluyor bize yetiyor şükür ama borçlarda tabi oluyor
lucifermorningstar merfo Ama hala bi villamız yok hdhsjs Borçlarımız biterse bi ihtimal ama benim kocamın borcu bitmez 😁
NatashaRomanoff merfo kızım kreşe başlayana kadar çalışmayacağım için aylık gelirim yok maalesef 😅 1 buçuk sene kaldı bakalım iş hayatına döndüğümde enflasyonu o zaman net göreceğim 🤣
Tatlican merfo Gelir belli degil eşim pazarcı allah ne versiyse bugünümuze bin şükür Evimiz kira degil ama kredi ödeniyor ev icin
Tatlican Falafel Sen yuvarlaniyorsan 20 bin alan tekerlenir Kiz .Ayy allah herkese yardim etsin nekadar gelirse okadar gidiyor
Falafel Tatlican borcumuz olmasa çok güzel dönüyoruz aslında ama herkeste olduğu gibi bizde de borç var. Allah herkesin gönlüne göre versin ❤️