saresmomy merfo 20 bin gelir 10 bin kira. Elde avuçta hiç bir şey yok bir sürü borçtan başka. Ölmedik sürünüyoruz işte. 😔
bilemedimya merfo asgari ücret Ev kayinvalidemin mecburi kalıyoruz Her Allahını günü gidin evimden diyor 🥱desin dursun onu kiraya çıkartırım evden çıkartırım ben çıkmam
ketenprensess_4747 Mesaiyle birlikte 50 bintek eşim çalisir 2 çocuk annesiyim kira 10 bin ama asla yetmiyor
Marianne kuzeyarinn amin amin canım 🙏 asgari ücretten başlamıştım kariyerimi, hiçbir zaman isyan etmedim, emek verdim, uğraştım, çok şükür bugünlere de geldim. Allah gönlünüze göre versin 🤍
BuzluKahve merfo Ev kendimizin. İş de kendimizin😅 Aylık kazancımız (her ay aynı olmasa da) ortalama 300bin. Amaaaaaaaa işyeri kirası, stopajı, eleman masrafı, vergisi derken ancak bizi borçsuz döndürüyor.
Irmakk1 BuzluKahve iş yerinde ki tüm giderleri çıkarınca elinizde ne kalıyor peki ev için? Birde ne üzerine çalışıyorsunuz
minervadefne BuzluKahve iş kendinin olunca insanlar sanıyor ki gelen sana kalıyor hiç demiyorlar bunun gideri ne 🥲