Annekizcicileri inci86 şartları vs çok bilmiyorum market depolarına gıdıp görüşebilir hangi ildesiniz
meryem_kmr merfo neler okudu bu gözler; bunlar nasıl rakamlar dedim be. Biz fakiriz baya ya 😀 12 bin kira veriyoruz ev sahibim de annem hee. Eşim 22 alıyor. Ben hamilelikten beri çalışmıyorum çocuğum 6 aylık
Zeynepp054 merfo Şuan eşim tek çalışıyor kamuda 30-40 arası değişiyor maaşı. Ben bebekten dolayı çalışmıyorum nasipse kpssye hazırlanacağım. Evimiz kira 13 bin. Rabbim hayırlısıyla bir ev nasip etsin çok istiyorum 🙏🏼
Mineltuba Falafel çalışan biri için 100 lira bile çok değerlidir bakın haberlere cebinde 3tl var diye adam kendini öldürüyor Türkiye şartlarından bahsediyorum bende 1000tl bile çok fazla
meryem_kmr Tazeanne68100 ev onun bu yeterli bazen 😊 herkesin anneliği farklı… bide oturduğum yerde kiralar ortalama 22-25 arası. İyi bi fiyat yani
balmom59 inci86 kuryeler iyi kazanıyor En basitinden bir yemeksepeti çalışanı 50.000 TL fatura keser aylık
efeninannesi4207 merfo aylık gelirimiz 16 bin. Evimiz 2,500 tlydi 6 bine çıkartmıştı.Dün de ev sahibi eşimi aramış 6 çok oldu 5 bin olsun demiş sağolsun 5 bin oldu Kiramiz..Birde oğlumdan için bakım maaşına başvurmuştum o da çıktı çok şükür 9 bin de oradan alacaz 😊
efeninannesi4207 merfo burada iş sıkıntısı az şuan çıksa da iş yok adamın işi de ona göre 13 alıyordu 15 oldu şuan 16 alıyor belki bu ay diğer ay 17 verir ama kışın da iş olmadığı icin yine 16 falan alacak
Irmakk1 seizetheday ay ne kadar garipsiniz adam 2 den 10 15 yapsa demediğiniz kalmaz adam insafliymis artırmamiş fazla şimdide salak oldu . Babanız çok terbiyesiz inşallah 15 e falan çıkarır da görürsünüz salağı ne kadar ayıp ya iyilikte yaramıyor kimseye
merfo Irmakk1 insanlar böyle nankör işte Allah razı olsun demek yerine salak mal yaptı adamı umarım 20 25 bin yapar da kim salak görürler
seizetheday Irmakk1 2 yapsa da siz demiyorsunuz 15 yapsa da ne olacak yapsa başınız göğe mi erecek babam söylemiş yanlış konuşmuş napım adamın ağzı torba mı büzeyim ben zaten söylemişim ev sahibimiz çok iyi şükür diye. Siz bizim ne durumda olduğumuzu biliyor musunuz da yorum yapıyorsunuz bize yaptığınız bu beddualar size döner inşallah.
Irmakk1 svncgldgn siz neden o kadar az alıyorsunuz peki yukarı da bir mühendis hanım 200 bin alıyorum yazmış
svncgldgn Irmakk1 özel sektör 3 yıldır ben çalışıyordum 5 senedir de eşim belki hanfendi devlettedir bir de şehir farkı ben Kayseri’deyim