minervadefne BuzluKahve iş kendinin olunca insanlar sanıyor ki gelen sana kalıyor hiç demiyorlar bunun gideri ne 🥲
tekbasimabakiyorum merfo Gelir 3 haneli, net söyleyip de görgüsüzlük yapmayayım. Evrenden, tanrıdan, elinde avucunda olmayan herkes için kat kat fazlasını dilerim. Oturduğumuz ev kira. Aidat ile 18 bin.
asliikeremm 30 eşimin maaşı 12 kira Ev masrafı harici kredi kartı asgarilerini ve kredileri saymıyorum bile ay sonunu nasıl getiriyoruz allah kerim
Annekizcicileri inci86 eşinizin söförlugü varsa markete mal getırenler iyi para alıyor benim eşimin kendi aracı kendi arabası olanlar 100 120 bin şirketin veya sahsın arabasını kullananlar 40 50 bin alıyor
inci86 Annekizcicileri ayy cidden mi şoförlüğü var Allah’a şükür.Aslında şu an ki işi de iyi ama 22 25 alıyor kira bide .Nası başvurcaz peki şartları neler napöamkz gerekiyor.😄
yadeyade27 Annekizcicileri nasıl oluyır canım bu yani nereye başvurmak lazım birde akşam 8 den sonra çıksa olurmu acaba eşim için ek iş istiyorum hem daha az yorulur hem biraz daha rahat ederiz
seizetheday Omermuazannesi42 Antalya 😂 bizim ev sahibi iyi çok şükür 1.500 E gelmiştik geçen sene 2 yaptı bu yıl da çok yapmaz diye düşünüyorum babam bile dalga geçiyor 😂 salak mı o ev sahibi falan diye ben olsam vermem diye
1cocukannesi [silindi] Merhaba yaşım 34 . KPSS bu yıl çocuk küçük çalışamadım ve giremedim. Ama bizim sınav 2 yılda bir 2026 da tekrardan deneyeceğim şansımı fakat insan gerçekten çocukla yıpranıyor.
Irmakk1 seizetheday ay ne kadar garipsiniz adam 2 den 10 15 yapsa demediğiniz kalmaz adam insafliymis artırmamiş fazla şimdide salak oldu . Babanız çok terbiyesiz inşallah 15 e falan çıkarır da görürsünüz salağı ne kadar ayıp ya iyilikte yaramıyor kimseye
Kuzucukumsu seizetheday salak değil iyi niyetli dir. Sizin gibi kiracıları görünce aç gözlü ev sahiplerine bile hak verebiliyorum.
prensannesi07_ merfo Ben düşüncemi gayet saygı çerçeve içerisinde belirttim bunun kötü niyetle alakası yok çok şükür benim durumum da iyi ama hiçbir zaman açılan polarla direkt kazandığım parayı veya harcadigim parayı yazmadım Çünkü her şeyin bir sınırı olduğunu düşünüyorum zaten böyle postları açan kişilere hep aynı kişiler cevaplıyor 200 kişi cevaplıyorsa 150 kişi üç haneli gelirlerden bahsediyor Mesela burada bir kaç kişiyle özelden görüştüğümüzde gerçekten kendlerini kötü hissettiğini evladına karşı yetersiz oldugunu Bir tek zor durumda olanın kendisi olduğunu düşünüyor eminim bir tek ben böyle düşünmüyorum o yüzden size verdiğim cevap kötü niyetli bir cevap değil
merfo prensannesi07_ evet çoğunlukla iyi geliri olanlar paylaşıyor ülkenin yarısından fazlası asgari ücretle çalışıyor ki şuan çoğu insan da zor geçiniyor Rabbim herkesin yardımcısı olsun bu devirde 100 bin de alsan borcun olduğu zaman gerçekten çok zor ki borçsuz insan yok denecek kadar az
Annekizcicileri inci86 şartları vs çok bilmiyorum market depolarına gıdıp görüşebilir hangi ildesiniz
balmom59 inci86 kuryeler iyi kazanıyor En basitinden bir yemeksepeti çalışanı 50.000 TL fatura keser aylık
svncgldgn yadeyade27 eşim de ben de mühendisim 36 ben 34 eşim alıyordu şimdi ebbek oldu izindeyim ama düğün vs borçları hepsi bizim üsütmüzde eşim şuan tek yetmeye çalışıyor bana da çalışma bebeğe bak diyor ama yetmiyor biliyorum söylemiyor dea hallediyorum diyor ev de kira 6750 veriyoruz bir bebek 4 aylık yani mühendisiz ama biz yetemiyoruz ben de döneyim diyorum kzııyor en azından asgarisini bakıcıya veririm geri kalan bizim olur yarısıyla destek olurum diyorum bilmiyorum bakıcı işi de zor iş çalışmamakta yetebilmekte
Irmakk1 svncgldgn siz neden o kadar az alıyorsunuz peki yukarı da bir mühendis hanım 200 bin alıyorum yazmış
kums merfo ben ve eşim çalışıyoruz ama o kadar borcumuz var ki ben zaten 20 bin aliyoeum direk krediye gidiyor gerçekten kartlara borçlar 3 tane kredi ev kira bir çocuk yani yine yetmiyor hiç anlamiyorum