efeninannesi4207 merfo burada iş sıkıntısı az şuan çıksa da iş yok adamın işi de ona göre 13 alıyordu 15 oldu şuan 16 alıyor belki bu ay diğer ay 17 verir ama kışın da iş olmadığı icin yine 16 falan alacak
Irmakk1 merfo aynen öyle çok sinirlendim ayıp ya salak diyorlar birde adama iyilik yap denize at diye boşa demiyorlar bu insanlara iyilik yaramaz nankörler
oykumMom Irmakk1 bende çok sinirlendim bunlsr gibilere iyilik de yaramaz anlamazlar adamı salak yerine koymuşlar cidden kirayı bi 20 25 yapsa da kim salak görseler
Mineltuba Falafel çalışan biri için 100 lira bile çok değerlidir bakın haberlere cebinde 3tl var diye adam kendini öldürüyor Türkiye şartlarından bahsediyorum bende 1000tl bile çok fazla
Falafel Mineltuba sadece Aldığımız nefese vergi kesilmediğini düşünürsek ödediğiniz vergiye şükretmeniz lazım. Maaştan 14 bin tl vergi kesilen biri olarak keşke bizden de sadece 1000 tl kesselerdi diye düşündüm
dunyam1909 merfo 40 bin gelir 2 çocuk eşim maaş aldığı gün hepsi fatura ve kredilere gidiyor bi sonraki ayı iple çekiyoruz adam 30 gün çalışıp bi günde para gidiyor Allah herkesin yardımcısı olsun
serendipity16 merfo gelir 60 bin falan kiracıyız zam oldu ağustosta 13.500 tabi o paradan elimizde hiçbir şey kalmıyor kredi kartları eksilerde 🥲
Selinnnn0 serendipity16 eski deil valla bahceli bahcesi meyve dolu ev de buyuk salon muyfak var ayri yetten 3 oda var 2 lavabo var ve bahce de tavk bakiyorum meybeleri ben topluyorum sizin olsn dedi 4 senedir beraberoz ev sahibimden Allah razi olsn cocuklrimi cok seviyo top falan oynarlar bazen
Tu_Na merfo kocamın geliri 50 bin kiram 3 bin deprem bolgesindeyim diye ev sahibi kiramizi artirmadi İzmirli kendisi ama ilk oturan evde benim sıfır daire 3 yılımız 3 yıl önce 1200 kiralladik mevkisi ve evin sıfır olmasından dolayı Allah nasip ederse ev almayı düşünüyoruz
iki_prensesannesi merfo eşim çalışıyor sadace yazın 25.000 35.000 aralığında kışın 40.000 55.000 aralığında oluyor ama iki iş yapıyor toplamda bu kadar mesai falan olursa daha fazla . Evim kira 7.500 ayrıca 2 çocuk
Kuzucukumsu seizetheday salak değil iyi niyetli dir. Sizin gibi kiracıları görünce aç gözlü ev sahiplerine bile hak verebiliyorum.
seizetheday Kuzucukumsu ben ev sahibimiz için çok şükür iyi yorumunda bulundum sizin gibi insanları görünce hiç etkilenmiyorum.
Kuzucukumsu seizetheday “salak mı o ev sahibi” diyen benim çünkü haklısınız.. etkilenmediğiniz de doğrudur ama biz sizin olmayan insanlığınızdan çok etkilendik
seizetheday Irmakk1 2 yapsa da siz demiyorsunuz 15 yapsa da ne olacak yapsa başınız göğe mi erecek babam söylemiş yanlış konuşmuş napım adamın ağzı torba mı büzeyim ben zaten söylemişim ev sahibimiz çok iyi şükür diye. Siz bizim ne durumda olduğumuzu biliyor musunuz da yorum yapıyorsunuz bize yaptığınız bu beddualar size döner inşallah.
Irmakk1 seizetheday baban salak diyor sende burada gülerek anlatıyorsun ailecek terbiyesizsiniz . Adam 15 yapar inşallah baban da adama hakaret edeceğinize kiranizi ödesin 15 yapınca görsün bakalım nasıl oluyormuş
seizetheday Irmakk1 sanane kuzum adam istediğini yapar babam da 15 yapsa da öder 20 yapsa da ne olacak ne anlayacaksın yani boş yapma da işine bak
Mrvll merfo 2 çalışan. Gelir 100-110 bin. Aidat+kira 5 bin. Gerisi borç 😪🤷♂️Ekimde 10 bin olacak kira
Radyosunuacanyenidinleyici merfo Gelir değişiyor. Eşimin kendi işi var. Ben ise asgarî ücret + prim usulü çalışıyorum.