Hayalperest_07 Havvabukre hj Hepsiburada chatten daha iyidir bende hepsiburada chat birimindeyim ne ararsan var bizim konulardan 😃
arvendoga bebisliozlem hepsiburadanın kendi kadrosunda tıcket çalışanıydım merak etmeyin bebekle yaparsınız bir çağrı merkezi gibi sürekli çağrı almıyorsunuz sizler aramayı gerçekleştiriyorsunuz bu büyük bir avantaj
ulanhayat arvendoga Merhaba basvuruyunereye yapmam lazim 2 bucuk yaşında bebeğim var ise cok ihtiyacım var bebekle olacak bir ismi rica etsem detayli paylasirmisiniz benimle🙏
Havvabukre Hayalperest_07 valla ne kolay ne zor. Hb ib de ve chat de arkadaşlarım var çalışan. Zormuş sizin birim ama
cayvarmiya Hayalperest_07 merhaba nerden nereye başvurmak gerekiyor acaba neresi zor nereye başvuralım
Alya-Sena Havvabukre hb zor ya hersey var onlarda gecen destek amaçlı hb çağrısı geldi 6 7 tane diaolagları o kadar kapsamlı ki neyi nerden yapacağımı bulamadım açamadım da . Bizim bölüm cok daha rahat en azından gelecek soruyu konuyu biliyorsun.
Havvabukre Alya-Sena evet evet. Arkadaşşarda öyle dedi. Çok zor çok karışık dedi. Hala bazen şaşırıyorum diyor 3 aydır çalışıyor belki daha fazla
Hayalperest_07 Alya-Sena siz mi aldınız chat 😃o kadar saçma sorular gellyo ki aylık yedi ay çalışan bile diyor bu nedir
Alya-Sena Hayalperest_07 ib den destek olduk chat olarak değil zor bölüm vesselam bizimki bunun yanında çok daha kolay
Havvabukre Alya-Sena chat olarak aynı anda kaç chat geliyor peki. Bize aynı anda 3 chat geliyor. Onlarda da öyle mi?
Hayalperest_07 Havvabukre evet bize de üç chat geldi bugün anamız ağladı delirdik her süreç uzun işlem uzun kafayı yemelik varya
Havvabukre Hayalperest_07 valla büzde de aynısı oluyor. Kişiler bazen karışıyor inan. Hele müşteri krizse var ya bitti