Hayalperest_07 Havvabukre hj Hepsiburada chatten daha iyidir bende hepsiburada chat birimindeyim ne ararsan var bizim konulardan 😃
Havvabukre Hayalperest_07 valla ne kolay ne zor. Hb ib de ve chat de arkadaşlarım var çalışan. Zormuş sizin birim ama
cayvarmiya Hayalperest_07 merhaba nerden nereye başvurmak gerekiyor acaba neresi zor nereye başvuralım
Alya-Sena Havvabukre hb zor ya hersey var onlarda gecen destek amaçlı hb çağrısı geldi 6 7 tane diaolagları o kadar kapsamlı ki neyi nerden yapacağımı bulamadım açamadım da . Bizim bölüm cok daha rahat en azından gelecek soruyu konuyu biliyorsun.
Havvabukre Alya-Sena evet evet. Arkadaşşarda öyle dedi. Çok zor çok karışık dedi. Hala bazen şaşırıyorum diyor 3 aydır çalışıyor belki daha fazla
Hayalperest_07 Alya-Sena siz mi aldınız chat 😃o kadar saçma sorular gellyo ki aylık yedi ay çalışan bile diyor bu nedir
Alya-Sena Hayalperest_07 ib den destek olduk chat olarak değil zor bölüm vesselam bizimki bunun yanında çok daha kolay
ulanhayat arvendoga Merhaba basvuruyunereye yapmam lazim 2 bucuk yaşında bebeğim var ise cok ihtiyacım var bebekle olacak bir ismi rica etsem detayli paylasirmisiniz benimle🙏
Havvabukre Alya-Sena chat olarak aynı anda kaç chat geliyor peki. Bize aynı anda 3 chat geliyor. Onlarda da öyle mi?
Hayalperest_07 Havvabukre evet bize de üç chat geldi bugün anamız ağladı delirdik her süreç uzun işlem uzun kafayı yemelik varya
Havvabukre Hayalperest_07 valla büzde de aynısı oluyor. Kişiler bazen karışıyor inan. Hele müşteri krizse var ya bitti