hayallrbdva Ben birşey sormak istiyorum başvuru yaptım bu video kendinizi tanıtan kısa bir video diyor onu da göndermek gerekli mi hızlı dönüş olur mu acaba. İş arıyorum bu gönderiyi gördüm. Siteden başvuru yaptım ama henüz bir dönüş de olmadı :(
Havvabukre hayallrbdva videoyu çekmeniz daha etkili olur diye düşünüyorum. Ben 6 aydır çalışıyorum video atmıştım
hayallrbdva Havvabukre teşekkür ederim. Memnun musunuz 6ay olmuş. Evden çalışma sistemi ile ilgili önerir misiniz işi
Havvabukre hayallrbdva ben her anneye öneriyorum. Evden çalışmak çok güzel. Rabbim herkese nasip etsin
Alya-Sena Havvabukre cümlemizden canım. Ne güzel burada destek olduk birbirimize hepimiz iş güç sahibi olduk çok şükür
Havvabukre Alya-Sena her gün dua ediyorum sana inan. Rabbim de evlatlarının karşısına senin gibi merhametli iyi insanları çıkartsın inşallah.
ulanhayat Alya-Sena Ya bende bilgi alabilirmiyim nereden tam olarak basvuru yapılıyor tecrube araniyormu kendimd ve kardesime basvuru yapmak istiyorum birde bebeginize bakan varmi acaba 3 bucuk yasinda bebegim var chat bolumu zor olurmu 🙏❤️
Havvabukre acaae benim kızlarım 4,5 ve 3 yaşındalar tam zamanlı kreşe gidiyorlar. Evde olmuyırlar benim çalışma saatimde.
Havvabukre ulanhayat chat bölümünü istiyorsanız alım yok. Ama başka projelere alım olabilir. İnstagramdan champs yazarsanız pembe legolu hesap var. Mail adresi yazıyor profilde linkte var iş başvurusu için