Alya-Sena Havvabukre cümlemizden canım. Ne güzel burada destek olduk birbirimize hepimiz iş güç sahibi olduk çok şükür
Havvabukre hayallrbdva ben her anneye öneriyorum. Evden çalışmak çok güzel. Rabbim herkese nasip etsin
Havvabukre Alya-Sena her gün dua ediyorum sana inan. Rabbim de evlatlarının karşısına senin gibi merhametli iyi insanları çıkartsın inşallah.
ulanhayat Alya-Sena Ya bende bilgi alabilirmiyim nereden tam olarak basvuru yapılıyor tecrube araniyormu kendimd ve kardesime basvuru yapmak istiyorum birde bebeginize bakan varmi acaba 3 bucuk yasinda bebegim var chat bolumu zor olurmu 🙏❤️
Havvabukre acaae benim kızlarım 4,5 ve 3 yaşındalar tam zamanlı kreşe gidiyorlar. Evde olmuyırlar benim çalışma saatimde.
Havvabukre ulanhayat chat bölümünü istiyorsanız alım yok. Ama başka projelere alım olabilir. İnstagramdan champs yazarsanız pembe legolu hesap var. Mail adresi yazıyor profilde linkte var iş başvurusu için
Hayalperest_07 Havvabukre hj Hepsiburada chatten daha iyidir bende hepsiburada chat birimindeyim ne ararsan var bizim konulardan 😃
arvendoga bebisliozlem hepsiburadanın kendi kadrosunda tıcket çalışanıydım merak etmeyin bebekle yaparsınız bir çağrı merkezi gibi sürekli çağrı almıyorsunuz sizler aramayı gerçekleştiriyorsunuz bu büyük bir avantaj
ulanhayat arvendoga Merhaba basvuruyunereye yapmam lazim 2 bucuk yaşında bebeğim var ise cok ihtiyacım var bebekle olacak bir ismi rica etsem detayli paylasirmisiniz benimle🙏
Havvabukre Hayalperest_07 valla ne kolay ne zor. Hb ib de ve chat de arkadaşlarım var çalışan. Zormuş sizin birim ama
cayvarmiya Hayalperest_07 merhaba nerden nereye başvurmak gerekiyor acaba neresi zor nereye başvuralım
Alya-Sena Havvabukre hb zor ya hersey var onlarda gecen destek amaçlı hb çağrısı geldi 6 7 tane diaolagları o kadar kapsamlı ki neyi nerden yapacağımı bulamadım açamadım da . Bizim bölüm cok daha rahat en azından gelecek soruyu konuyu biliyorsun.