busenihicalakadaretmez Cennetkokulum___ evet ya var öyle çok insan. Bende gariptir yerim severim ama sonra midem bulanır ama sonra bi daha yemekten vaz geçmem🤪 benimde değişik fantezilerim var böyle🤭😅
_nidosunannesi_ busenihicalakadaretmez ben hiç annemle babamı(2009 yılında ayrıldılar) beraber aynı sofrada gülerken yemek yerken görmedim
busenihicalakadaretmez _nidosunannesi_ çok üzücü😔 keşke birbirini sevmeyen ya da anlaşamayacak olan insanlar hiç evlenmese..
Cennetkokulum___ busenihicalakadaretmez ahahaha değişik tatlar yemeyi seviyorsunuz demek. Kore yemekleri de yemedim hiç ama aşırı merak ediyorum ve denemek istiyorum bak 😅
busenihicalakadaretmez Cennetkokulum___ aynen ben her şeyi denerim tadına bakarım, değişik tatlara çok açığım.
parpaaliii busenihicalakadaretmez Ben hiç tiktok kullanmadım ( lazım da değil ) ve hiç dekolte giymedim ( açıkken) , hiç müge anlı, aşkı memnu izlemedim 😂
busenihicalakadaretmez parpaaliii aşkı memnu bende ısrarla izlemedim ama yinede çoğu bölümlere sahnelere ve olaya hakimim diyebilirim, nasıl oluyo bende anlamadım 🤭🤪😅
busenihicalakadaretmez Hoptirililaylalaylaylilaylom bende yaptırmadım ama yaptırır mıyım bilmiyorum, arada bi istek geliyor sonra geri gidiyor
Tubse busenihicalakadaretmez Hiç alkol kullanmadım Saçlarımı hiç boyatmadım Ojeyi sadece bir kaç sürdüm oda çocukken Hiç araba kullanmadım 🥹(inşallah kullancam) Hiç yurt dışına çıkmadım 😑 Hiç ciğer yemedim