Tubasahra busenihicalakadaretmez Meyve olarak yemeyi severim de.Birşeylerin için de hiç yiyemem cok baskın tadı var.Gerçi şuan kendi yaptığım waffledan yiyorum meyveler çok beklemeden. Bu arada ben de hiç duymadim kendimden başka 😁😁
Sevval2301 busenihicalakadaretmez hiç saçımı boyatmadim,hiç fake hesap açmadım,hiç kimseye kazık atmadım😂hiç balık yemedim evet ciddiyim ama hiccc😂😂çünkü kokusu migdemi bulandırıyor ha birde hiç mutfağı toplamadan uyumadım bunu biraz genisletmeliyim sanırım 😪
AngrBoda_ busenihicalakadaretmez Çok yedim hâlâ da yiyorum insan seçmek karpuz seçmek kadar kolay olsa keşke karpuzun nasıl çıkacağına dair bir fikrin oluyor ama bir insanın nasıl biri olduğunu anlayamıyorsun dışı melek içi şeytan çok insan var biz bazılarını hep melek sandık
busenihicalakadaretmez AngrBoda_ aynen öyle, hep iyi niyetten işte. Aslında kaybetmiyoruz kazanıyoruz tecrübe ediyoruzda yine de insanın zoruna gidiyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın🙏❤️
Cicektebenimcicekligunlerde AnnaKurt Çok güzelmiş canım ben bir kere denemiştim genç kızken sadece güneşte kızıllar belli oluyordu. Birde boya veya açıcı sanırım kına olunca olmuyormuş saçımda beyaz yok boya düşünmüyorum ama send kına güzel girmiş 🤌🏻😃
buglemannesi busenihicalakadaretmez ben merakımdan herşeyi yaptım sanırım düşünüyorum dan şunu yapmadım dediğim hiç bişey yok😂
2boymommy @busenihicalakadaretmez″ Hic eyeliner sürmedim /sürmem Hic sakatat yemedim / yemem Hic tirnak yaptirmadim / yaptirabilirim
nimetbatu busenihicalakadaretmez hiç denize girmedim kayınvalidem izmir’de denizede yürüme mesafesi 2 kere gittim hava soğuktu sonra lohusayken yanındaydım yine giremedim ağustos gbı gıdıcez yanına o zaman oğluşumla giricez bakalım😁😍
AngrBoda_ busenihicalakadaretmez Amin inşaallah cano soğuyorum ve soğudukça insanlara karşı mesafemi koruyorum
buglemannesi busenihicalakadaretmez kesinlikle 🤣 tabi bunlar bekarlığın sultanlık olduğu zamanlarda kaldı 😃