busenihicalakadaretmez Adeniminannesi hafif dağınıklığı var ama şekli kavisi güzel, bide açık renkli zaten o yüzden dağınıklığı çok belli olmuyor hatta güzel bile duruyor doğallığa bence, beğenilirde. O yüzden o toplara hiç girmedim.
Crystall busenihicalakadaretmez hiç deniz tatili yapmadım 😂 Hiç tiktok indirip kullanmadım (çok şükür)
busenihicalakadaretmez Crystall ilki üzdü ikincisi sevindirdi😅 inşallah güzel bi denizli tatil nasip olur🙏❤️
suheyla92 busenihicalakadaretmez hic saçlarımı boyatmadim ya da istemedim ve hic tiktok indirmedim asla da indirmem
busenihicalakadaretmez Sassolsobe ama kınada da renk eşitsizliği olmuyor mu yani koyu renk saçlar hadi kızıl olurda beyazlar bariz turuncu olur, kına o kadar kapatmaz ki.
AnnaKurt Sassolsobe Yeeaaapp 🤣🤣 kına yakıyorum busenihicalakadaretmez yok kız çok güzel oluyor hem hızlı uzuyor
limonzeytinmom busenihicalakadaretmez Hiç tiktok kullanmadım ⛔ Hiç estetik yaptırmadım dolgu kaş VS de dahil 😄✋ Hiç TV programına yarışmacı olarak katılmadım 😄 Hü airfry almadım ⛔ Hiç robot süpürge almadım ⛔😄
suheyla92 limonzeytinmom airfrayer dünyanın en şişirilmiş urunu almayin asiri gereksiz benimki dana gibi yer kapliyo mutfakta boş yere arada ayip olmasin diye kullaniyorum yalandan 😂 ama robot supurge alin simdiye kadar niye almadim diyeceksinizz
mehbus Feyzosumunannesi aslaaa peynir yemem masamda olunca bile midem bulanıyor, üstümde peynir yazan hiç birşeyi yemem krem peynir vs. Ama hatayda bi kere künefe yedim gerçekten peynirle alakası yok çok lezzetli. Ama peynir ve zeytin asla yiyemem
busenihicalakadaretmez mehbus yaa, evet ya künefeyi ilk yiyeceğim zaman içinde peynir var diye bi ön yargım olmuştu ama yiyincede çok beğendim gerçekten de içinde ki hiç peynir gibi değil