Lolik busenihicalakadaretmez sadelikten yanayım bende Midye bana temizlenmeyen pis bir şey gibi geliyor midem kaldırmıyor
Adeniminannesi busenihicalakadaretmez Bende başlıyorum o zaman ; kaşlarımı evlenince aldım , 31 yaşındayım hala saçlarımı boyatmadım. Sosyal medya kullanmıyorum , bende mini şeyler hiç giymedim benim de rahmetli babam hiç sevmezdi sanırım ordan kaldı giymedim öyle gitti
busenihicalakadaretmez Adeniminannesi hafif dağınıklığı var ama şekli kavisi güzel, bide açık renkli zaten o yüzden dağınıklığı çok belli olmuyor hatta güzel bile duruyor doğallığa bence, beğenilirde. O yüzden o toplara hiç girmedim.
Crystall busenihicalakadaretmez hiç deniz tatili yapmadım 😂 Hiç tiktok indirip kullanmadım (çok şükür)
busenihicalakadaretmez Crystall ilki üzdü ikincisi sevindirdi😅 inşallah güzel bi denizli tatil nasip olur🙏❤️
suheyla92 busenihicalakadaretmez hic saçlarımı boyatmadim ya da istemedim ve hic tiktok indirmedim asla da indirmem
busenihicalakadaretmez Sassolsobe ama kınada da renk eşitsizliği olmuyor mu yani koyu renk saçlar hadi kızıl olurda beyazlar bariz turuncu olur, kına o kadar kapatmaz ki.
AnnaKurt Sassolsobe Yeeaaapp 🤣🤣 kına yakıyorum busenihicalakadaretmez yok kız çok güzel oluyor hem hızlı uzuyor