busenihicalakadaretmez Cennetkokulum___ evet ya var öyle çok insan. Bende gariptir yerim severim ama sonra midem bulanır ama sonra bi daha yemekten vaz geçmem🤪 benimde değişik fantezilerim var böyle🤭😅
_nidosunannesi_ busenihicalakadaretmez ben hiç annemle babamı(2009 yılında ayrıldılar) beraber aynı sofrada gülerken yemek yerken görmedim
busenihicalakadaretmez _nidosunannesi_ çok üzücü😔 keşke birbirini sevmeyen ya da anlaşamayacak olan insanlar hiç evlenmese..
Cennetkokulum___ busenihicalakadaretmez ahahaha değişik tatlar yemeyi seviyorsunuz demek. Kore yemekleri de yemedim hiç ama aşırı merak ediyorum ve denemek istiyorum bak 😅
busenihicalakadaretmez Cennetkokulum___ aynen ben her şeyi denerim tadına bakarım, değişik tatlara çok açığım.
parpaaliii busenihicalakadaretmez Ben hiç tiktok kullanmadım ( lazım da değil ) ve hiç dekolte giymedim ( açıkken) , hiç müge anlı, aşkı memnu izlemedim 😂
busenihicalakadaretmez parpaaliii aşkı memnu bende ısrarla izlemedim ama yinede çoğu bölümlere sahnelere ve olaya hakimim diyebilirim, nasıl oluyo bende anlamadım 🤭🤪😅
busenihicalakadaretmez Hoptirililaylalaylaylilaylom bende yaptırmadım ama yaptırır mıyım bilmiyorum, arada bi istek geliyor sonra geri gidiyor