nebakiyonkomikmi busenihicalakadaretmez aylaynir 😂😂😂😂😂 Eğlenceli bı post ama kimse gelmiyor herkes geziyor herhalde 😂😂
busenihicalakadaretmez nebakiyonkomikmi Valla doğrusu ne nasıl yazılıyor hiç bilmiyorum🤭😅 bilemedim gelirler belki😊
busenihicalakadaretmez ZeydsMom aa bende bak onu unuttum, ve girmem de sanırım. Zaten sosyal medya platformlarıyla pek aram yok, bekarken bi ara Instagram kullandım sonra onuda kapattım. Şimdi bi wp bi bura var onun dışında başka bişey yok.
Feyzosumunannesi busenihicalakadaretmez Hiç künefe yemedim Hiç Twitter kullanmadım Daha çoktur aslında ama düşününce aklıma gelmiyor 😂
busenihicalakadaretmez Feyzosumunannesi ayyy kümede yenmez miiiii, olsa da yesek😋 bence denemelisin. Bende twitter hiç kullanmadım.
Feyzosumunannesi nebakiyonkomikmi Damak tadı diyoruz biz buna😉😁 Peynir sevmiyorum bu yüzden yiyemiyorum 😗
Tubatgn busenihicalakadaretmez Ben hiç, plan yapmam. Dümdüz anlık olur her şey. Ben hiç, mantar yemem.
busenihicalakadaretmez Tubatgn plansız zor olmuyor mu ya, mantar bende pek sevmem, asla yemem değil ama hiç tercihim değil.
nebakiyonkomikmi Feyzosumunannesi ben sevmediğim bişey bile olsa tadına bakarim bakmassam gece uyuyamam asla keşke yeseydim der donerdim yatagin içinde 😂😂😂😂
Tubatgn busenihicalakadaretmez Ne zaman plan yapsam hep sorun çıkar. Bu sebeple çoğu işim plansızdır.
mehbus Feyzosumunannesi aslaaa peynir yemem masamda olunca bile midem bulanıyor, üstümde peynir yazan hiç birşeyi yemem krem peynir vs. Ama hatayda bi kere künefe yedim gerçekten peynirle alakası yok çok lezzetli. Ama peynir ve zeytin asla yiyemem
Feyzosumunannesi nebakiyonkomikmi Yaa hahah. Normalde bende takıntılı biriyim. Gece yatağa girince kafamin içindekiler konuşur durur. Ama künefe aklımın ucuna bile gelmez 😀
nebakiyonkomikmi Feyzosumunannesi nerde oturuyorsun gel künefe yemeye gidelim sen yemessen ben onu paket yaptırır evde yerim 😂😂
busenihicalakadaretmez Tubatgn gerçi doğru, bazen boşa çıkabiliyor. Evdeki hesap her zaman çarşıya uymayabiliyor.