Sule_pyrz23 yaparr valla yemeyerek diycem de insan yemeden de nasıl dursun ki. O kadar çok yerim ki hiç ir şeyi kismam ama gün içinde kosturma halinde olduğum için kilo almiyorum. Doğuma 82 kiloyla girdim bir ay sonra 15 kg vermiştim. Toplam da 20 kilo gitti 😂
Prensesin_Annesi_ [silindi] Bol bol su için hem sütünüzü arttırır hemde şişirdiği için tokluk hissi veriyor
Lolik Zhra78 emzirmeyi bırakmak üzereydim etkilemedi o yüzden ama aç kalsam sağlıksız beslensem azalırdı belki . diyet aç kalmak değill bu anlaşılmıyor nedense. Yemeyeceğim şeyler belli onlarda sütü kaliteli arttıran şeyler değil zaten
cevriyeee yaparr oğlumun peşinde koşmaktan zayıflıyorum vallahi😂😂😂 şaka bi yana hamileyken çok kilo almadım onun etkisi var sanırım şimdi 3,5 yaşında çok çok haraketi bir çocuk gerçekten onla uğraşmaktan koşmaktan zayıflıyorum
Begonvilya4321 yaparr doğumdan önce bazı sağlık sorunları yüzünden 105 kiloyu gördüm 6 içinde 70 kiloya düştüm 6 ay boyunca ayda 1 defa kaçamak yaptım her gün düzenli spor yaptım doğumdan sonra yine ciddi kilo aldım ama vermek benim elimde çünkü ömrüm boyunca al ver al ver yaptım bende bıktım gerçi
isilaybestee yaparr 49 kilo ile hamile kaldım 62 ile doğurdum bebeğim 4 aylık şuan 50 kiloyum sabahları 3 yumurta ve yeşillik yiyorum sadece öğlen ve akşam yiyemiyorum çoğu zaman bebeğim bırakınca ağlıyor fırsatım olmuyor aslında ama ve emzirmeye devam ediyorum