Hatice7 yaparr bende ekmeği keserek kilo verdim sabah 2 yumurta zeytin domates salatalık yeşillik yedim sonrasın da kahve içiyorum sade akşama doğru ikindi acıktığım zaman elma yiyorum bazen hurma ya da yoğurt akşam da yine salata ne yemek varsa az az yiyorum ama ekmeği asitli içecekleri paketli gıdaları hep çıkardım ve en önemlisi su günde 3 lt yakın su içtim 7 kilo verdim .
1234ege yaparr tatlıyı ve ekmegi bıraktım bende biraz sporla destekledim hızlı veremiyorsun ben veremedim yavas yavas gidiyor kilolar …. Bırakma sakın devam et gitmiyor sanıyorsun ama arkana dönüp baktıgında var bee cok vermişim diyorsun Kaç aylık bebişin
Papatyaa21 yaparr yemek yemeyen çocuğun olursa ki inşallah olmaz o zaman rahat veirrisin bak günlerdir ağzıma stresten lokma süremiyorum hayatta kalmalık yiyorum dal gibi olucam bu gidişle😂🤣
ppzeynep yaparr Şeker tüketmeyerek. Yani şeker içeren her şey. Beyaz un, pirinç, patates, karpuz vb. de yemeyerek ve protein ağırlıklı beslenip bol su içerek çok rahat zayıflayabilirsiniz.
hazale966 yaparr hamileliğimde 20 kilo aldım 10 kilosu gitti. 2 ay oldu. 6. Aydan sonrada spor ve diyet yapacağım. Başka türlü gitmesi zor ikisini birlikte yapmak gerekiyor☺️
Sule_pyrz23 yaparr valla yemeyerek diycem de insan yemeden de nasıl dursun ki. O kadar çok yerim ki hiç ir şeyi kismam ama gün içinde kosturma halinde olduğum için kilo almiyorum. Doğuma 82 kiloyla girdim bir ay sonra 15 kg vermiştim. Toplam da 20 kilo gitti 😂
Prensesin_Annesi_ [silindi] Bol bol su için hem sütünüzü arttırır hemde şişirdiği için tokluk hissi veriyor
Lolik Zhra78 emzirmeyi bırakmak üzereydim etkilemedi o yüzden ama aç kalsam sağlıksız beslensem azalırdı belki . diyet aç kalmak değill bu anlaşılmıyor nedense. Yemeyeceğim şeyler belli onlarda sütü kaliteli arttıran şeyler değil zaten