AlisHarikalarDiyarinda Eimustafa Alis. Asil, soylu gibi anlamları var. Ama asıl koymamdaki neden Lewis Carroll’un kitabı Alis Harikalar Diyarında 🐇🕘♥️ Çünkü kendi adım Harika 🙈
meliko04 Eimustafa kızımın ismi Melina Parla. Melina ‘ Allahın hediyesi ve Allahın müjdesi anlamına gelir. Genellikle güzel ve tatlı olan varlıklar için kullanılır.
taze-anne2312 emirbal aa bende eslem koyacam şimdiye kadar form da bu isme rastlamamıştım görünce mutlu oldum 🤭 adıyla yaşasın inşallah
karacavesile Eimustafa kızımın adı Esila anlamı güzel ve letafeti temsil eden şey anlamına geliyor ☺️
ilaymeva52 Eimustafa İlay: Ülkenin en güzel kızı demek Meva: 7 cennetten bir tanesinin adı. Kur’an’ı Kerim’de Cennet’ül Meva diye geçiyor. Diğer anlamına ise sığınılacak yurt, mesken demek 🌸
dogaartemismom Eimustafa benim kızımın adı Doğa Artemis ❤️ Artemis:yunan mitolojisinde ay ve bereket tanrıçasının ismi. Ayrıca güzelliğiyle bilinşr doğayı ve hayvanları koruduğu bilinir. Çok iyi ok ve yay kullanır.
Nesrin57 Eslemito Ruhefza telaffuzu bayağı zorladı beni🫠gene de anlamı güzelmiş adıyla yaşasın Ruhefza Naz
Eslemito Nesrin57 teşekkür ederiz inşallah söyleyince alışıyor insan annemler naz diyor soyleyemediklerinden gençlerde RUHEFZA NAZ diyorlar ortaya karışık işte